Consulent zorg

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
18-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Westland
Reacties
0
Bekeken
748
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een consulent zorg

De afdeling Samenleving (120 fte) verzorgt de dienstverlening voor inwoners en maatschappelijke instellingen van de gemeente Westland op het gehele sociale domein. Het gaat dan om zowel beleid als uitvoering. Beleid op het terrein van cultuur, sport, welzijn, participatie, zorg, jeugd en onderwijs; uitvoerende taken op het terrein van zorg en sociale zaken. In 2015 is een groot aantal taken op het gebied van jeugdzorg, Wmo/ Awbz en participatie van Rijk en provincie overgegaan naar gemeenten. Alle klanten die voorheen onder de AWBZ begeleiding vielen moeten worden geherindiceerd op basis van de Wmo 2015.

Opdracht
Als zorgconsulent geef je de inwoners van onze gemeente op een professionele wijze informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als zorgconsulent voer je intakegesprekken (ook telefonisch) en keukentafelgesprekken. Je analyseert en beoordeelt de hulpvraag en de compensatiemogelijkheden in het kader van de Wmo 2015. Daartoe stel je indicaties. Je handelt zelfstandig meldingen en aanvragen voor individuele WMO voorzieningen (begeleiding, vervoer, rolstoelen, woonvoorzieningen en hulp in de huishouding) af. Je stelt zelfstandig (her)indicaties (telefonisch of door huisbezoek) rapportages en beschikkingen op. Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en lever je op proactieve wijze een bijdrage aan de invoering van de kanteling in de gemeentelijke organisatie. Ook beoordeel je de persoonlijke plannen in het kader van PGB begeleiding. Je stuurt op en houdt overleg met zorgregisseurs, zorgaanbieders, leveranciers en andere (externe) partijen.

Eisen
Een afgeronde paramedische- en/of sociaal maatschappelijke HBO opleiding in sociale zekerheid
Minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring als Zorg Consulent binnen een gemeente in de afgelopen 3 jaar
Aantoonbare kennis van GWS4ALL
Aantoonbare kennis van Corsa

Competenties

Klantgerichtheid
Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
Stressbestendig
Proactief
Flexibel

Start opdracht

begin januari 2016

Eind opdracht

6 mnd na aanvang, met optie tot verlenging 1 keer 6 mnd.

Uren per week:36

Reageren kan tot 23-12 met cv, motivatie en uurtarief incl. uurtarief en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten