Integratie Ontwerper (SOA, BPEL,ESB)

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
19-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Heerhugowaard
Reacties
0
Bekeken
484
Status
Gesloten
Referentie
20118339

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten
 • Yacht bv 30 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118339 Tijdelijke inhuur

Voor HHNK zijn wij op zoek naar een Integratie Ontwerper.

Opdracht omschrijving

De financiële systemen en processen binnen HHNK zijn beperkt geïntegreerd. Het belangrijkste bronsysteem is FIS/2000. Dit wordt voornamelijk door de afdeling Financiën, Control & Belastingen (FCB) gebruikt. De informatie van dit systeem wordt via Cognos verspreid, maar daarnaast op allerlei wijzen gekopieerd, bewerkt via Excel en andere lokale oplossingen. Voor de grote programma’s worden weer andere en verschillende systemen gebruikt.
Vanwege de complexe aard van het systeemlandschap, de grote verwevenheid met de organisatie en de processen, is besloten met behulp van een programma verbeteringen te gaan realiseren. Belangrijke doelstelling van het programma is de inrichting van een nieuwe informatievoorziening gebaseerd op best practices uit de markt en passend bij de doelstellingen van de organisatie. Met het doel dit toekomstbestendig te ontwerpen en te ontwikkelen, wordt een integratie ontwerper gezocht.

Doelstelling

Mede verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van integratie oplossingen. Primair vanuit opensource Java Framework specialisme, maar heeft een brede IT kennis en ervaring met verschillende integratieoplossingen. Ervaring met het ontwerpen en realiseren van software, datastructuren, service design. In staat de brug te slaan tussen specialisten van pakketoplossingen en Java of .net developers. Focus ligt SOA, BPEL en ESB technologie, richtlijnen, kennisoverdracht en innovatie. De ESB heeft een centrale positie in de architectuur. De eisen op gebied van performance en beschikbaarheid zijn hoog.

Functie eisen

 1. Minimaal een erkende Hbo-opleiding in een relevante studierichting, bijvoorbeeld Informatica of Business IT

 2. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als integratieontwikkelaar en -ontwerper in combinatie met servicebus-technologie in de afgelopen 10 jaar.

 3. Kennis van de integratietalen: UML, BPMN-Webservices (WSDL) Dit criterium is een eis

Functie wensen

 1. Breed georiënteerd op gebied van integratie, je houdt de ontwikkelingen op integratiegebied in de volle breedte bij (met behulp van nascholing of seminars)

 2. Kennis en ervaring in Enterprise ontwerpen met behulp van de architectuur methodieken TOGAF en DYA (in de vorm van o.a. PSA's en impact analyses), overheidsstandaarden, ontwerpen van Informatie-, Applicatie- en Infrastructuur-architectuur, bewaken van architectuur en design principles.

 3. Aantoonbare ervaring met het overdragen van kennis en het managen van requirements (met bijvoorbeeld workshops)

 4. Gedegen kennis van en ervaring met Java, Oracle SOA suite, GlassFish, open ESB, Mule ESB, Weblogic, SQL, Linux, HTML, CSS, Eclipe, JSP, ESB en webservices.

 5. Aantoonbare ervaring met moderne softwareontwikkelmethodieken (Agile, Devops)

 6. Aantoonbare ervaring met IT-assets voor hergebruik in service-oriented architecture (SOA) / Service gerichte architectuur (SGA), ketenintegratie (BPEL) en ontkoppeling (Enterprise Servicebus - ESB)

Competenties

Samenwerken, initiatief nemen, klantgericht, resultaatgericht, plannen en organiseren, visie en besluitvaardigheid. In staat om strategische doelen te vertalen naar concrete projecten. Initiatief voor het maken van voorstellen die de architectuur versterken.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Heerhugowaard

Startdatum

18-01-2016

Duur

3 maanden

Optie op verlenging

Ja

Inzet

32 uur per week

Tarief

€ 85,00

Sluitingsdatum

29-12-2015

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten