Integratie ontwerper bronsysteem FIS/2000

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70-85
Op locatie
Heerhugowaard
Reacties
1
Bekeken
568
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

18-01-2016

Einddatum

18-04-2016

Optie op verlenging

Nee

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

30-12-2015 om 17:00 uur

De financiële systemen en processen binnen HHNK zijn beperkt geïntegreerd. Het belangrijkste bronsysteem is FIS/2000. Dit wordt voornamelijk door de afdeling Financiën, Control & Belastingen (FCB) gebruikt. De informatie van dit systeem wordt via Cognos verspreid, maar daarnaast op allerlei wijzen gekopieerd, bewerkt via Excel en andere lokale oplossingen. Voor de grote programma’s worden weer andere en verschillende systemen gebruikt.

Vanwege de complexe aard van het systeemlandschap, de grote verwevenheid met de organisatie en de processen, is besloten met behulp van een programma verbeteringen te gaan realiseren. Belangrijke doelstelling van het programma is de inrichting van een nieuwe informatievoorziening gebaseerd op best practices uit de markt en passend bij de doelstellingen van de organisatie. Met het doel dit toekomstbestendig te ontwerpen en te ontwikkelen, wordt een integratie ontwerper gezocht.

Zes weken na opdracht wordt op basis van een evaluatie besloten over definitieve inzet van de kandidaat.
Indien het werk eerder klaar is stopt de opdracht ook eerder.

Doelstelling

Mede verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van integratie oplossingen. Primair vanuit opensource Java Framework specialisme, maar heeft een brede IT kennis en ervaring met verschillende integratieoplossingen. Ervaring met het ontwerpen en realiseren van software, datastructuren, service design. In staat de brug te slaan tussen specialisten van pakketoplossingen en Java of .net developers. Focus ligt SOA, BPEL en ESB technologie, richtlijnen, kennisoverdracht en innovatie. De ESB heeft een centrale positie in de architectuur. De eisen op gebied van performance en beschikbaarheid zijn hoog.

Functie eisen

 • Minimaal een erkende Hbo-opleiding in een relevante studierichting, bijvoorbeeld Informatica of Business IT.

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als integratieontwikkelaar en -ontwerper in combinatie met servicebus-technologie in de afgelopen 10 jaar.

 • Kennis van de integratietalen: UML, BPMN-Webservices (WSDL).

Wensen

 • Breed georiënteerd op gebied van integratie, je houdt de ontwikkelingen op integratiegebied in de volle breedte bij (met behulp van nascholing of seminars).

 • Kennis en ervaring in Enterprise ontwerpen met behulp van de architectuur methodieken TOGAF en DYA (in de vorm van o.a. PSA's en impact analyses), overheidsstandaarden, ontwerpen van Informatie-, Applicatie- en Infrastructuur-architectuur, bewaken van architectuur en design principles..

 • Aantoonbare ervaring met het overdragen van kennis en het managen van requirements (met bijvoorbeeld workshops).

 • Gedegen kennis van en ervaring met Java, Oracle SOA suite, GlassFish, open ESB, Mule ESB, Weblogic, SQL, Linux, HTML, CSS, Eclipe, JSP, ESB en webservices.

 • Aantoonbare ervaring met moderne softwareontwikkelmethodieken (Agile, Devops).

 • Aantoonbare ervaring met IT-assets voor hergebruik in service-oriented architecture (SOA) / Service gerichte architectuur (SGA), ketenintegratie (BPEL) en ontkoppeling (Enterprise Servicebus - ESB).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-12-2015 12:04
  Plaats
  Schagerbrug

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten