Functioneel implementatie consultant Sharepoint2013

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
65-80
Op locatie
Arnhem
Reacties
6
Bekeken
611
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 163 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

01-08-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

08-01-2016 om 17:00 uur

De provincie gebruikt al geruime tijd SharePoint2010 voor de samenwerking binnen teams, afdelingen, projecten en met externe partners. Daarnaast zijn er enkele kennisportalen gemaakt en zijn er enkele specifieke sites ontwikkeld, bijv. voor het coördineren van werkprocessen en een portaal met alle diensten en producten van de bedrijfsvoeringsafdelingen.

Met Het Nieuwe Werken voert de provincie een manier van werken in die flexibeliteit en resultaatgerichtheid bevordert en samenwerken faciliteert. Om Het Nieuwe Werken beter te kunnen ondersteunen zet de afdeling I&A in op een bredere implementatie van Sharepoint2013 voor kennis delen, samenwerken, dienstverlening en informatievoorziening.

Hiertoe is de afdeling I&A momenteel bezig zijn met het inrichten van een nieuwe Sharepoint2013-omgeving waarin de sites uniformer en meer gestandaardiseerd zullen zijn met een collectieve vormgeving. Alle huidige Sharepoint-sites zullen gemigreerd worden naar de nieuwe (Sharepoint 2013) omgeving.

De werkzaamheden van de functioneel implementatie consultant richten zich op het organiseren, coördineren en uitvoeren van de functionele migratie: van de voorbereidingen tot en met de ‘nazorg’ aan sitebeheerders en eindgebruikers. We zoeken daartoe een prettige persoonlijkheid die in staat is als schakel tussen de ICT en de business te fungeren en goed is in het vertalen van klantwensen naar functionele ICT-oplossingen. Een goede omgang met weerbarstige opdrachtgevers aan de business kant is hierbij een vereiste.

Functie eisen

-Je beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO-opleiding in Bedrijfskundige richting.
-Je beschikt aantoonbaar over minimaal 3 jaar, voor de gevraagde functie, relevante ervaring in het IT vakgebied op functioneel vlak (opgedaan in de periode 2005 - 2015).
-Aantoonbaar ervaring in het vervullen van de brugfunctie tussen de business (op alle niveaus van de organisatie) en de IT leverancier (ontwikkelaars, architecten en infraspecialisten), opgedaan in de periode 2010 - 2015.
-Je beschikt aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2013 - 2015) als functioneel specialist Sharepoint.
-Aantoonbaar recente ervaring opgedaan met het coördineren, afstemmen en plannen van diverse werkzaamheden binnen het IT werkveld.
-Aantoonbaar ITIL gecertificeerd (op het niveau van Foundation, minimaal versie 2).

Wensen

-Ruime en recente ervaring met het opzetten en geven van trainingen/workshops.
-Aantoonbaar ervaring (opgedaan in de periode 2010 - 2015) in het IT vakgebied op functioneel vlak bij minimaal 2 (semi-) overheidsorganisaties.
-Je beschikt aantoonbaar over functionele kennis van en ervaring met zowel Sharepoint2010 als Sharepoint2013 omgevingen.
-Ervaring (opgedaan in de periode 2010 - 2015) met het inrichten en borgen van processen rondom functioneel beheer en het begeleiden van medewerkers bij hun verantwoordelijkheden.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


6 reacties

 • Datum
  22-12-2015 11:19
  Plaats
  Lunteren

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-12-2015 15:56
  Plaats
  Vijlen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-12-2015 09:33
  Plaats
  Vleuten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-01-2016 22:25
  Plaats
  Susteren

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-01-2016 07:59
  Plaats
  Oirschot

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-01-2016 13:07
  Plaats
  Schiphol-Rijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten