Financieel Adviseur

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten
Referentie
BCSP1106

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

De gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude doen hun bedrijfsvoering samen.
Servicepunt71 levert diensten op het gebied van ICT, HRM, financiën, facilitaire zaken, juridische zaken en inkoop. Servicepunt71 wordt aangestuurd door een directeur en bestaat uit bovengenoemde zes Service-eenheden.

Over de Service-eenheid
De Service-eenheid Financiën biedt klanten efficiënte en kwalitatief hoogwaardige producten en/of diensten binnen de gestelde (financiële) kaders. Zij zorgt ervoor dat de klanten zich kunnen richten op de diensten die zij vervullen ten opzichte van burgers, bedrijven en instellingen in de regio.
De belangrijkste taken van het team Financieel Advies bestaan uit het adviseren over en bijdragen leveren aan de planning & control-producten, alsmede het adviseren van het management op producten, programma’s, projecten)administraties en dergelijke.
De adviseurs adviseren gevraagd en ongevraagd en ondersteunen budgethouders in budgetgesprekken, bij de totstandkoming van P&C producten en over bestuursvoorstellen.
De werkzaamheden ten behoeve van de budgethouders hebben betrekking op de budgetcyclus, besluitvorming en budgetbeheer. Daarnaast hebben de financieel adviseurs een rol binnen programmacontrol en projectcontrol.

Wat houdt de functie in?
Je gaat als financieel adviseur werken voor onze grootste klant, de gemeente Leiden. Je krijgt het financiële reilen en zeilen van het programma sport en van een deel van het cluster beheer openbare ruimte onder jouw hoede:

 • je draagt bij aan het opstellen van de jaarrekening 2015 (afwikkelen balansposten, verschillenanalyse, budgetoverheveling, etc.) voor beheer openbare ruimte;

 • je adviseert de programmamanager sport over de financiën van enkele projecten (ijshal, topsporthal, kunstgras, etc.);

 • je adviseert de programmamanager sport over vraagstukken als tarieven, overdracht beheer & onderhoud c.q. afstoten accommodaties; actualiseren beheerplannen velden en accommodaties.

Wat zijn de functie-eisen?

 • Je hebt een opleiding afgerond op HBO+ of WO niveau en ervaring als financieel adviseur bij een gemeente. Je hebt geadviseerd over sport en over beheer openbare ruimte / stadsreiniging.

 • Je bent een proactieve collega die vanuit de financiële deskundigheid klantgericht adviseert.

 • Je bent aantoonbaar ervaren met het financieel begeleiden van en adviseren over sport(accommodaties) en over beheer openbare ruimte.

 • Je bent in staat makkelijk contacten aan te gaan en je analyses monden uit in een goed advies.

 • Je bent sensitief maar je kunt tegelijkertijd je rug rechthouden.

 • Kennis van projectmatig werken, van gemeentelijke financiën en van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) en overige regelgeving is een absolute must.

Eisen
Een afgeronde opleiding op HBO+ of WO niveau
Minimaal 3 jaar ervaring als financieel adviseur bij een gemeente, waarbij je geadviseerd hebt over sport en over beheer openbare ruimte /stadsreiniging

Gunningscriteria
Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met en kennis van gemeentelijke financiën
Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met en kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) en overige regelgeving
Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met en kennis van investering en exploitatie sport, alsmede beheer openbare ruimte

Startdatum 18 januari 2016
Einddatum 31 mei 2016
Uren per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten