Integratie Ontwerper

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Heerhugowaard
Reacties
0
Bekeken
51
Status
Gesloten
Referentie
GB

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant in Heerhugowaard zoeken wij een Integratie Ontwerper.

Startdatum

18-01-2016

Verwachte einddatum

18-04-2016

Uren per week

32

Opdracht omschrijving
De financiële systemen en processen binnen HHNK zijn beperkt geïntegreerd. Het belangrijkste bronsysteem is FIS/2000. Dit wordt voornamelijk door de afdeling Financiën, Control & Belastingen (FCB) gebruikt. De informatie van dit systeem wordt via Cognos verspreid, maar daarnaast op allerlei wijzen gekopieerd, bewerkt via Excel en andere lokale oplossingen. Voor de grote programma’s worden weer andere en verschillende systemen gebruikt.

Vanwege de complexe aard van het systeemlandschap, de grote verwevenheid met de organisatie en de processen, is besloten met behulp van een programma verbeteringen te gaan realiseren. Belangrijke doelstelling van het programma is de inrichting van een nieuwe informatievoorziening gebaseerd op best practices uit de markt en passend bij de doelstellingen van de organisatie. Met het doel dit toekomstbestendig te ontwerpen en te ontwikkelen, wordt een integratie ontwerper gezocht.

Doelstelling
Mede verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van integratie oplossingen. Primair vanuit opensource Java Framework specialisme, maar heeft een brede IT kennis en ervaring met verschillende integratieoplossingen. Ervaring met het ontwerpen en realiseren van software, datastructuren, service design. In staat de brug te slaan tussen specialisten van pakketoplossingen en Java of .net developers. Focus ligt SOA, BPEL en ESB technologie, richtlijnen, kennisoverdracht en innovatie. De ESB heeft een centrale positie in de architectuur. De eisen op gebied van performance en beschikbaarheid zijn hoog.

Functie-eisen

 • Minimaal een erkende Hbo-opleiding in een relevante studierichting, bijvoorbeeld Informatica of Business IT

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als integratieontwikkelaar en -ontwerper in combinatie met servicebus-technologie in de afgelopen 10 jaar.

 • Kennis van de integratietalen: UML, BPMN-Webservices (WSDL)

Functiewensen

 • Breed georiënteerd op gebied van integratie, je houdt de ontwikkelingen op integratiegebied in de volle breedte bij (met behulp van nascholing of seminars)

 • Kennis en ervaring in Enterprise ontwerpen met behulp van de architectuur methodieken TOGAF en DYA (in de vorm van o.a. PSA's en impact analyses), overheidsstandaarden, ontwerpen van Informatie-, Applicatie- en Infrastructuur-architectuur, bewaken van architectuur en design principles.

 • Aantoonbare ervaring met het overdragen van kennis en het managen van requirements (met bijvoorbeeld workshops)

 • Gedegen kennis van en ervaring met Java, Oracle SOA suite, GlassFish, open ESB, Mule ESB, Weblogic, SQL, Linux, HTML, CSS, Eclipe, JSP, ESB en webservices.

 • Aantoonbare ervaring met moderne softwareontwikkelmethodieken (Agile, Devops)

 • Aantoonbare ervaring met IT-assets voor hergebruik in service-oriented architecture (SOA) / Service gerichte architectuur (SGA), ketenintegratie (BPEL) en ontkoppeling (Enterprise Servicebus - ESB)

Deadline

02-01-2016

Contact Ormer

Guido den Boer

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten