Teamleider montage elektra

Opdrachtgever
ConQuaestor
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Alkmaar
Reacties
1
Bekeken
551
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Dank voor aanbieden op de aanvraag.

Met vriendelijke groet,

Arno


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Als teamleider draag je zorg voor een optimale inrichting van het team (16 fte) en een, zowel in kwantitatief als kwalitatief opzicht, adequate bemensing zodat de huidige en toekomstige doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. Je geeft op inspirerende, stimulerende en ondersteunende wijze richting en sturing aan de medewerkers middels het neerzetten van heldere kaders waarbinnen de medewerkers ruimte en vertrouwen krijgen om hun eigen verantwoordelijkheden te nemen, hun talenten te ontwikkelen, teneinde de gewenste resultaten voor zowel onze klant als de werknemer te bereiken. Je verdiept je in de specifieke uitdagingen van het team en geeft hierbij kaders die passen bij de medewerkers en de organisatie. Je bent tevens verantwoordelijk om binnen gestelde kaders, op een proactieve manier financiële- en organisatie doelstellingen vorm te geven op teamniveau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: declarabiliteit, opleidingen veiligheid. Operationeel management is hierbij een van de pijlers voor succes. Naast een proactief en waarde toevoegend MT-lid ben je als teamleider tevens het dagelijkse aanspreekpunt voor meerdere ketenpartners. Dit vereist dat je op verschillende niveaus kunt communiceren.

Profiel
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor jij goede verbindingen kunt leggen met onze klanten, aannemers en interne ketenpartners. Je bent een echte teamspeler en bent een inspirator voor je team. Problemen weet je te vertalen naar uitdagingen en denkt hierbij in oplossing scenario’s. Ook heb je:

 • een afgeronde HBO opleiding;

 • minimaal 5 jaar ervaring in het operationeel sturen van een team of als je als management trainee al ervaring hebt opgedaan in het aansturen van teams en daarin verder wilt ontwikkelen.

 • ervaring in het opstellen van rapportages en kan hier uitstekende analyses van maken;

 • kennis van en/of ervaring in de elektrotechniek/energietechniek;

 • kennis en kunnen toepassen van Lean vaardigheden is een pré;

 • VCA VOL.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-12-2015 15:49
  Plaats
  Hardenberg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten