Intermediair
Becoss
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
704
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS16178

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Wil jij werken in een dynamische omgeving binnen een enthousiast team dat van aanpakken weet? Heb jij zin om ons te helpen met professionaliseren? Ben jij een adviseur met gedegen kennis op het gebied van HRM met ervaring in een dynamische corporate omgeving?
Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

De functie
Je werkt op de afdeling HR Business Management. Deze afdeling bestaat uit een team van zelfstandige HR professionals, elk met hun eigen aandachtsgebied. Jij werkt op verschillende locaties in het noorden van Nederland – je hebt een aantal callcenters in je portefeuille – en bent daar het aanspreekpunt voor het management.

Je bent communicatief sterk, kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren en werkt nauwkeurig. Verder heb je verantwoordelijkheidsgevoel, een hands-on mentaliteit en een klantgerichte instelling.

Je verantwoordelijkheden

Je bent het eerste aanspreekpunt voor teamleiders en managers van de callcenter locaties. Je bent een adviseur en sparringpartner voor de business over een groot aantal verschillende HR onderwerpen, waaronder:
Verzuim
Performance
Coaching van teams
Opleidingen

CV eisen CV met referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Indien deze informatie ontbreekt, behoudt zich het recht de aanbieding ter zijde te leggen.

Referentie

Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring in adviserende HR functie, in een corporate omgeving
Kandidaat is in eigen dienst of in loondienst van leverancier, geen doorleenconstructie. (MUST)
Kandidaat is 40 uur per week beschikbaar en heeft de komende 3 maanden geen vakantieplannen (minder dan 40 uur is niet beschikbaar en werkt op donderdag op het hoofdkantoor in Utrecht)(MUST)
Kandidaat is in het bezit van een geldig rijbewijs (MUST)
Kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding (voorkeur voor HRM / P&O) (MUST)
Kandidaat heeft zeer goede en recente kennis van de wet- en regelgeving WWZ (MUST)

Startdatum 1-1-2016
Einddatum 31-3-2016
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten