HR Adviseur (Zuid)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
232
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

23-12-2015 om 8:30

Je werkt op de afdeling HR Business Management. Deze afdeling bestaat uit een team van zelfstandige HR professionals, elk met hun eigen aandachtsgebied. Jij werkt op verschillende locaties in het noorden van Nederland – je hebt een aantal callcenters in je portefeuille – en bent daar het aanspreekpunt voor het management.

Je bent communicatief sterk, kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren en werkt nauwkeurig. Verder heb je verantwoordelijkheidsgevoel, een hands-on mentaliteit en een klantgerichte instelling.

Verantwoordelijkheden

Je bent het eerste aanspreekpunt voor teamleiders en managers van de callcenter locaties. Je bent een adviseur en sparringpartner voor de business over een groot aantal verschillende HR onderwerpen, waaronder:
Verzuim
Performance
Coaching van teams
Opleidingen

Functie eisen

werkt op donderdag op het hoofdkantoor in Utrecht
in het bezit van een geldig rijbewijs
een afgeronde HBO opleiding (voorkeur voor HRM / P&O)
zeer goede en recente kennis van de wet- en regelgeving WWZ
minimaal 2 jaar werkervaring in adviserende HR functie, in een corporate omgeving is een wens

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten