Functioneel beheerder/Teradata

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
462
Status
Gesloten
Referentie
Functioneel beheerder/Run Specia

Omschrijving

We zoeken een run specialist. De run specialist is onderdeel van het runteam waar Microstategie, AV2, SAS, Service loket en Teradata worden beheerd. (Teradata: Relationele database voor datawarehousing. Risk, Finance datawarehouse en basel draaien het Teradate platform). Met name het hosten van de tooling en het contact zoeken met de gebruikers is de focus . Tevens het sturen en challengen van de leveranciers IBM. Hieronder een verdere uiteenzetting van de opdracht.

Doelstelling van de functie
Analyseert de end-to-end IT business services, projecten en changes in zijn aandachtsgebied en voorkomt respectievelijk lost de problemen en incidenten op, gericht op probleemloze werking in productie en waarborging van de kwaliteit en continuïteit (beschikbaarheid, performance, bruikbaarheid) van de IT systemen en services voor de business lines en de klanten.

Het betreft dus een functie van Run Specialist met de focus op Teradata (knock out). Ervaring en kennis van Teradata is een must have!. Hij of zij moet begrijpen hoe het systeem werkt. Het moet een senior consultant zijn die de vendor IBM kan aansturen challengen en kan aanspreken op KPI's etc. Moet op inhoud de de discussie aan kunnen gaan, een stevige persoonlijkheid is dus een must have!
In deze rol is dus gedegen Teradata kennis én ervaring een must. De kandidaat is een ervaren consultant en bij voorkeur Teradata gecertificeerd. Het beheer wordt gedaan i.s.m. IBM die de technische DBA (Data Base Administrator) moet uitvoeren.

Let op, Technische kennis en ervaring Teradata en een stevige persoonlijkheid zijn knockouts.

Soft skills
Stevige persoonlijkheid, die de discussie kan aangaan met IBM
De gebruikers mee kan nemen
Klantvriendelijk
Engels schrijven en spreken
Nederlands pre

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten