Hoofd Zwembaden

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
497
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

5-1-2016 om 9:00 uur

Als hoofd zwembaden ben je verantwoordelijk voor de integrale en klantgerichte aansturing van de zwembaden binnen de gemeente Utrecht: Fletiomare, Den Hommel, De Kwakel en De Krommerijn.
De dagelijkse aansturing van de zwembaden ligt in handen van drie locatiemanagers. Je zorgt voor een efficiënte en integrale exploitatie van de zwembaden, met een optimaal bezettingsresultaat en uitstekende beheersing van de kosten. De veiligheid voor medewerkers en klanten staat daarbij bovenaan. Binnen de gemeente Utrecht nemen de zwembaden een prominente plek in. Het is een belangrijk onderdeel van je werk dat de zwembaden goed kunnen samenwerken, zowel onderling als ook met andere onderdelen van de gemeente Utrecht. Je hebt een helikopterview: je overziet het geheel en maakt keuzes tussen kwaliteit en kwantiteit. Je politieke en bestuurlijke antenne is daarbij heel belangrijk. Op een motiverende en directe manier geef je leiding, waarbij je duidelijke resultaatafspraken maakt en je ervoor zorgt dat de medewerkers voldoende gefaciliteerd worden om hun werk zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Plek in de organisatie

De zwembaden maken onderdeel uit van de afdeling Vastgoed Exploitatie. Deze afdeling maakt per 1 januari 2016 deel uit van de nieuwe interne uitvoeringsorganisatie Stadsbedrijven. De functie van hoofd Zwembaden valt hiërarchisch onder de manager Vastgoed Exploitatie. De zwembadorganisatie is recent gereorganiseerd. De nieuwe zwembadorganisatie werkt vraaggericht, er is een intensieve samenwerking tussen de 4 baden en om een efficiëntieslag te maken worden gelijke processen gestandaardiseerd. Het hoofd zwembaden werkt nauw samen met een projectmanager die inhoudelijke trajecten voor de doorontwikkeling van de zwembadorganisatie en de exploitatie van de zwembaden begeleidt. Hiërarchisch geef je leiding aan een organisatieonderdeel waar circa 120 medewerkers werkzaam zijn, waarvan ongeveer 80 een dienstverband bij de gemeente Utrecht hebben. De overige collega’s werken bij ons via een inhuurconstructie en maken deel uit van een flexibele schil.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding
Meerjarige werkervaring met eindverantwoordelijkheid met een organisatie-eenheid van eenzelfde omvang en complexiteit
Kennis van en ervaring met het domein zwembaden is wenselijk
Je bent in staat om verbindingen te leggen door de wijze waarop je samenwerkt en hebt een aansprekende visie op de werkcultuur die nodig is om een operationele eenheid tot successen te brengen. Daarbij verlies je de belangen van de medewerkers niet uit het oog en beschik je over een mensen klantgerichte instelling.
Je hebt een stabiele persoonlijkheid en bent in staat om vanuit je senioriteit op een gelijkwaardige manier om te gaan met de diverse medewerkers van de zwembaden.
Je hebt ervaring met het initiëren en aansturen van organisatieveranderings-processen en je kunt goed inschatten welke
ondersteunende processen belangrijk zijn om dit te realiseren.
Kennis van bedrijfsprocessen en financieel management is een noodzakelijke voorwaarde om de functie goed in te kunnen vullen

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  21-12-2015 19:44
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-01-2016 10:27
  Plaats
  leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten