Adviseur Capaciteit Management

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
0
Bekeken
479
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1095

Omschrijving

Voor de Nationale Politie zoeken wij een Adviseur Capaciteit Management, die het management gevraagd en ongevraagd gaat ondersteunen en adviseren met betrekking tot capaciteitsvraagstukken en over de effecten/doorwerking van de gerealiseerde capaciteitsinzet.
Het Politie Diensten Centrum is een nieuwe eenheid binnen de Nationale Politie. Om het lijnmanagement op het gebied van capaciteitsmanagement en planning maximaal advies en ondersteuning te kunnen bieden in deze transitieperiode is het van belang extra adviseurs in te zetten. Het team capaciteitsmanagement en planning heeft als doel om in samenwerking met het management de optimale afstemming te bewerkstelligen tussen werkaanbod en inzet van personeel in relatie tot afdelings- en organisatiedoelstellingen.

Taken

Maakt op grond van de jaarplanning, evenementenkalender e.d. analyses met betrekking tot de verhouding tussen de vraag, de personele beschikbaarheid en flexibiliteit eisen.
Ontwikkelt en adviseert over de opzet en werking van de Arbeidstijdenwet in relatie tot capaciteitsvraagstukken.
Controleert de plannings- en realisatie gegevens.
Is verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de lijn t.a.v. de dienstverlening van de afdeling planning en functioneert als sparringpartner voor organisatie onderdelen met name over complexe planningsvraagstukken.
Ondersteunt het management bij het samenstellen van de jaar- en werkplannen per afdeling/unit.
Signaleert knelpunten met betrekking tot de ATW, het arbeidstijdmanagement, de capaciteitsmanagement, projectplanning, de roostervorming, de personele flexibiliteit en doet hiertoe verbetervoorstellen.
Onderhoudt contacten met de controllers, personeelsmanagementadviseurs en de planners.

Vereisten

Afgeronde relevante (bedrijfskunde, hrm, finance) 4-jarige geaccrediteerde HBO opleiding
Minimaal 2 volledige jaren aantoonbare ervaring met capaciteitsmanagement (arbeidstijdenmanagement) in de afgelopen 4 volledige jaren binnen een reorganiserende organisatie met 2500+ medewerkers
Aantoonbare kennis van de achtergronden en toepassing van capaciteitsmanagement en het roostervormingsproces
Aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving
Aantoonbare kennis van en inzicht in de rechtspositionele regelgeving, de toepassing en financiele gevolgen hiervan. Denk aan Arbeidstijdenwet, diverse verlofregelingen, vervroegd pensioen, piketdiensten etc
Aantoonbaar cijfermatig inzicht of sterke affiniteit hiermee
Aantoonbare kennis en ervaring met excel

Competenties

Samenwerken
Klantgericht
Oplossingsgericht

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten