Kwaliteitsmedewerker Wmo

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Werkendam
Reacties
0
Bekeken
245
Status
Gesloten
Referentie
BCRWB14103

Omschrijving

Wat ga je doen?
Als kwaliteitsmedewerker Wmo werk je vanuit Loket Altena in het taakveld Wmo. De kwaliteits-medewerker richt zich op de formele, inhoudelijk en juridische aspecten (voldoen aan wet- en regelgeving) van het werk van de Wmo consulenten. De kwaliteitsmedewerker is ook betrokken bij beleidsontwikkeling vanuit de uitvoering. De kwaliteitsmedewerker toetst steekproefsgewijs de beschikkingen voor individuele verstrekkingen en het werk van de consulenten en professionals van het sociaal wijkteam. Tevens draag je bij aan de kwaliteit van processen en kan dit vertalen naar voorstellen tot verbeteringen ten aanzien van het proces op inhoud en kwaliteit. Je adviseert hierin de coördinator en unitmanager.

Waar kom je te werken?
Kleinschalig waar het kan, grootschalig waar het moet. Dat is het motto van het Loket Altena voor Werk, Inkomen en Ondersteuning. Het loket is een samenwerkingsverband van de gemeenten Werkendam en Woudrichem. Sinds 2002 zorgt dit loket voor de uitvoering van de sociale zekerheid en de Wmo voor beide gemeenten. Organisatorisch is dit loket ondergebracht bij de gemeente Werkendam, maar het functioneert voor alle 42.000 inwoners van beide gemeenten. In beide gemeenten is een loket, dat als frontoffice fungeert. De backoffice is op één locatie geconcentreerd. Hiermee worden de voordelen van een grotere organisatie gecombineerd met een goede bereikbaarheid en aanspreekbaarheid voor de cliënten.

Wat breng je mee?
We vragen van de nieuwe medewerker kennis van wet- en regelgeving en uitvoering van beleid op het gebied van Wmo. Daarnaast is het een pre als je kennis hebt van meerdere vakspecialistische terreinen waaronder Zorgverzekeringswet, Wet langdurige zorg, Participatiewet en Jeugd wet. Je beheerst de vaardigheid deze kennis over te dragen. Je hebt ervaring met het opstellen van nota’s en adviezen en bent in staat om collegae binnen de gemeente te ondersteunen in Wmo – juridische vraagstukken. Je kennis van relevante wet- en regelgeving inzake Wmo is noodzakelijk evenals de nieuwe werkwijze met betrekking tot de kanteling. Je bent zelfstandig, maar je kunt ook goed samenwerken binnen het team. Je bent klantgericht, betrouwbaar. Verder ben je creatief in het vinden van oplossingen en ben je doel- en resultaatgericht. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding. Kennis van GWS4all is een pre.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een organisatie die volop in beweging is. Er liggen dus vele mogelijkheden voor eigen inbreng en ontplooiing. Je verricht je werkzaamheden ook voor de gemeente Woudrichem.

CV eisen Algemene CV vereisten
Omschrijving Het door u aangeboden CV dient de volgende gegevens te bevatten;
naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden, referenties en vermelding van eerder, bij een van de aangesloten organisaties, genoten werkervaring.

Het CV dient opgesteld te zijn in de Nederlandse taal en uit maximaal 5 pagina’s (A4) te bestaan.

Startdatum 1-2-2016
Einddatum 31-7-2016
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 24

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten