Teammanager Algemene Juridische Zaken

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
64
Op locatie
Tilburg
Reacties
4
Bekeken
508
Status
Gesloten
Referentie
92150299

Omschrijving

De functie
Ben jij die manager die veranderingen succesvol weet te implementeren, die de wens van de klant weet te vertalen in nieuwe manieren van werken en gedrag en het team weet te motiveren om te excelleren? Dan zoeken wij jou!

De functie
De afdeling bevindt zich in verandering. Van inhoudelijke expertise naar klantgericht persoonlijk adviseurschap. Dat betekent een omslag in processen en verandering in houding en gedrag. Je bent voor een groot deel van je tijd bezig met coaching van je medewerkers op het verbeteren van hun performance als adviseur, expert en ‘ondernemer’ waarbij eigen verantwoordelijkheid, eigenaarschap, pro-activiteit, focus op de klant en vertrouwen & verbinding hoog in het vaandel staan. Je maakt afspraken met je team over hun ontwikkeling, stuurt bij en waar nodig verbind je consequenties aan de voortgang. Veranderen gaat niet vanzelf. Als manager beschik jij daarom over verschillende beïnvloedingsstijlen om je team mee te nemen in deze veranderingen en ze enthousiast en effectief te laten werken. Je hebt hierbij je eigen verhaal. Je richt je op continue verbetering van het werkproces, je hebt lef om door te pakken en resultaten te realiseren voor de klant en de organisatie. Vertrouwen is je basis en hiermee werk je aan een diepgaande verbinding met mensen. Door in te leven, te coachen en te inspireren weet je het beste in mensen naar boven te halen. Naast het managen van je team werk je ook aan afdelingsoverschrijdende projecten en begeleid en initieer je veranderingsprocessen in jouw team. Aan de hand van managementinformatie houd je inzicht in de resultaten (klanttevredenheid, productiviteit, kwaliteit, kostenbeheersing en medewerkersbetrokkenheid) en stuur je zo nodig bij.
 
Het profiel
De nieuwe manager die wij zoeken is authentiek, betrokken en toont eigenaarschap. Je beschikt over WO werk- en denkniveau (WO rechten of Bedrijfskunde is een pre) en een aantal jaren leidinggevende ervaring aan professionals. Je hebt ervaring opgedaan met verandervraagstukken en je weet je collega’s daarin mee te krijgen. Je bent enthousiast en bekend met sturen op basis van KPI’s en processen. Het is een pré als je commerciële werkervaring hebt en ervaring met LEAN. Je bent een echte leider. Je bepaalt de koers en je komt met oplossingen. Je bent gedreven, ondernemend en je neemt makkelijk besluiten. Je gaat voor resultaat en je stijl is warm/zakelijk. Je weet de wens van de klant te vertalen in nieuwe manieren van werken en gedrag. Samenwerking in een procesgerichte omgeving, sturen op resultaten en een op efficiency gerichte werkwijze spreken je bovengemiddeld aan. Je bent flexibel in werktijden en gedrag en vindt het prettig in een dynamische omgeving te werken. Je weet je team te motiveren om samen de gestelde doelen te halen en houdt daarbij oog voor de medewerkers. Je kunt goed luisteren en bent sterk in het onderhandelen. Daarnaast ben je: - communicatief zeer vaardig - klantgericht - ondernemend - resultaatgericht - verbindend Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
Als manager van de afdeling juridische zaken geef je leiding aan één van de 8 teams die zich bezig houden met de behandeling van rechtshulpvragen van Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR). Je team bestaat uit 25 FTE (voornamelijk WO niveau) van juridisch adviseurs en (senior) juristen. Stichting Achmea Rechtsbijstand is de onafhankelijke rechtshulpverlener/uitvoerder van de rechtsbijstandverzekeringen van Centraal Beheer Achmea, Interpolis, FBTO en Avero Achmea. Vanuit vooruitstrevende en deskundige juridische dienstverlening ontzorgen wij klanten en maken wij rechtshulp voor klanten van Achmea toegankelijk. Wij gaan voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding in de markt. Onze juridische hulp varieert van het geven van advies en informatie tot het verzorgen van correspondentie, het versturen van aanmaningen en het voeren van bemiddelingsgesprekken. Indien nodig verdedigen wij de belangen van de klant voor de rechter.
 
Wij bieden
Een afwisselende baan voor 36 uur per week binnen Centrale Dienstverlening, locatie Tilburg. De startdatum z.s.m. tot en met 1 juli 2016

Uurtarief tussen de € 58 en € 67 per uur (incl. reiskosten, excl. BTW) afhankelijk van kennis en kunde.

Interesse? Graag ontvangen wij je cv en motivatie (beiden gericht op de functie-eisen) uiterlijk 23 december 10.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  21-12-2015 17:23
  Plaats
  Nederhorst den Berg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-12-2015 23:05
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-12-2015 13:23
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-12-2015 17:19
  Plaats
  Nijker

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten