Consulent Zorg (Wmo 2015)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
0
Bekeken
246
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

11-1-2016

Einddatum

11-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

24-12-2015 om 9:00 uur

Als zorgconsulent geef je de inwoners van onze gemeente op een professionele wijze informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als zorgconsulent voer je intakegesprekken (ook telefonisch) en keukentafelgesprekken. Je analyseert en beoordeelt de hulpvraag en de compensatiemogelijkheden in het kader van de Wmo 2015. Daartoe stel je indicaties. Je handelt zelfstandig meldingen en aanvragen voor individuele WMO voorzieningen (begeleiding, vervoer, rolstoelen, woonvoorzieningen en hulp in de huishouding) af. Je stelt zelfstandig (her)indicaties (telefonisch of door huisbezoek) rapportages en beschikkingen op. Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en lever je op proactieve wijze een bijdrage aan de invoering van de kanteling in de gemeentelijke organisatie. Ook beoordeel je de persoonlijke plannen in het kader van PGB begeleiding. Je stuurt op en houdt overleg met zorgregisseurs, zorgaanbieders, leveranciers en andere (externe) partijen.

Functie eisen

Een afgeronde paramedische- en/of sociaal maatschappelijke HBO opleiding in sociale zekerheid
Minimaal 6 maanden werkervaring als Zorg Consulent binnen een gemeente in de afgelopen 3 jaar
Kennis van GWS4ALL
Kennis van Corsa

Competenties

Klantgerichtheid
Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
Stressbestendig
Proactief
Flexibel

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten