Helpdeskmedewerker Andreas (1e lijn)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
469
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

11-1-2016

Einddatum

1-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

6-1-2015 om 10:00 uur

Bij de gemeente wordt geïnvesteerd in het digitaal en papierloos werken. Eén van de trajecten die hiermee een groot raakvlak heeft is het project Vernieuwing Bestuurlijke Besluitvorming. Een onderdeel van deze vernieuwing is het deelproject vervanging van het systeem, Andreas 1.0 (ingericht in Documentum).

Dit nieuw in te richten systeem ondersteunt de bestuurlijke besluitvormingsprocessen voor college, raad en bestuurscommissies.
Wij zoeken een 1e lijns helpdeskmedewerker Andreas voor de gebruikers van deze applicatie.

Werkzaamheden

De gebruikers melden hun vragen/problemen via mail, telefoon of komen bij je aan je bureau. Je lost deze helpdesk-aanvragen op of wijst deze toe aan de 2e lijn. De werkzaamheden voer je uit volgens vastgelegde procedures en binnen de afgesproken tijdlijnen. Je bewaakt de status van gemelde problemen.

Functie eisen

minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald MBO+/HBO diploma.
minimaal 1 jaar aantoonbare ICT/technische/functionele helpdeskervaring.
minimaal 2 jaar ervaring met DMS/Documentenbeheer.
kennis van het Enterprise Content Management systeem, Documentum is een wens

Competentieprofiel

Van de helpdeskmedewerker Andreas wordt grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en servicegerichtheid verwacht. Daarbij moeten de medewerkers sensitief zijn t.a.v. de soms politiek gevoelige omgeving. Met het afhandelen van helpdeskvragen sta je in direct contact met onze klanten. De volgende kwaliteiten zijn daarom onmisbaar:

 • Een pro-actieve houding

 • Duidelijke interne én externe communicatie in woord en geschrift

 • Zowel zelfstandig als in teamverband presteren

 • Prioriteiten kunnen stellen

 • Stressbestendig zijn

 • Analytische vaardigheden en een secure werkwijze hanteren

 • Een groot probleemoplossend vermogen hebben

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten