Communicatie Adviseur

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
21-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
72
Op locatie
De Meern
Reacties
0
Bekeken
732
Status
Gesloten
Referentie
92150300

Omschrijving

De functie
Algemeen geldt dat pensioenkennis / financiële kennis een pre is. Hij/zij moet de dynamiek van pensioenfondsen begrijpen. We zoeken een persoon met veel ervaring op het gebied van PR, reputatiemanagement en imago: • Ervaring met reputatiebewaking in de financiële dienstverlening; • Extern stakeholder management: ervaring met positief beïnvloeden van een complex stakeholder netwerk, bij voorkeur met sociale partners; • Netwerk in de financiële pers; • Ervaring met managen van crisis/ issues in de media; • Ervaring met verbeteren van imago; • Woordvoering; • Ervaring met communicatie rondom binding van bestaande klanten; • Ervaring met verbinding leggen tussen interne en externe communicatie;
 
Het profiel
We zoeken een medewerker met ervaring op het snijvlak van communicatie, HR en transitie • Ervaring met transitiemanagement; • Vertaling kunnen maken van organisatieverandering naar impact op communicatie, HR en de stappen die daarin in de transitie gemaakt moeten worden; • Veel kennis van medewerker betrokkenheid tijdens verandering; • Ervaring met organisaties die al veel veranderingen meegemaakt hebben; • Ervaring met arbeidsmarktcommunicatie (je wilt de juiste mensen binnen houden & aantrekken voor de nieuwe organisatie). Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
Het huidige communicatieteam bestaat uit 3 communicatieadviseurs. In verband met een wijziging in de strategische richting van Syntrus Achmea Pesnioenbeheer zijn we op zoek naar iemand die de transitie van de interne organisatie kan begeleiden vanuit zijn /haar communicatie expertise. Daarnaast vraagt de strategische richting veel actieve communicatie naar klant en markt.
 
Wij bieden
Een functie voor de periode van zsm voor 3 maanden voor 36 uur per week, locatie De Meern.

Uurtarief tussen de € 65 en € 75 incl. reiskosten, excl. BTW afhankelijk van kennis en vaardigheden.

Graag ontvangen wij je cv en motivatie, beiden toegespitst op de functie, uiterlijk 24 december 10.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten