Interim Contract & Servicemanager

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
22-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Houten
Reacties
1
Bekeken
335
Status
Gesloten
Referentie
3015629

Omschrijving

Startdatum

zsm

Duur

9 maanden

Locatie

Houten

Wat ga je doen?
Onze afdeling Informatie Technologie & Mobiliteit is verantwoordelijk voor het leveren van diensten op het gebied van Verkeersmobiliteit naar onze klanten. Daartoe overzien wij met ons technische service team de volledige keten van (eigen en vaak maatwerk) applicaties, ict infrastructuur (uitbesteed) en communicatiemiddelen en inwinsystemen. We willen hier gaan werken volgens CATS CM en daarom zoeken we een ervaren en hands on

De functie is tweeledig. We willen graag CATS CM implementeren en jouw rol daarin is cruciaal. Je onderzoekt in hoeverre ons huidige proces aansluit en maakt plannen om het opnieuw in te richten volgens CATS CM. Onze SLA-managers neem je mee en je zorgt ervoor dat de nieuwe processen geborgd worden. Kennisoverdracht is een belangrijk onderdeel van je functie.

In verband met onderbezetting spring je ook operationeel bij in ons contractmanagement team, waar je als servicemanager onze bestaande exploitatiecontracten beheert. Je bent aanspreekpunt voor de klant voor contractzaken, dienstverlening en vragen over wijzigingen en aanpassingen. Je zorgt ervoor dat de contracten ook financieel onder controle zijn en je hebt je administratie op orde.

Door de diversiteit aan producten en diensten en klanten heb je een gevarieerde en veelzijdige baan waarin de omvang en de complexiteit van de werkzaamheden enorm verschillen. Je kunt het ene moment bezig zijn met het schrijven van stukken met een juridische achtergrond en het volgende moment met een aantal collega’s een complex technisch probleem analyseren en scenario’s voor de oplossing afwegen. Creativiteit, analyserend vermogen, gemakkelijk kunnen coördineren en een stevige persoonlijkheid horen bij de uitvoering van deze functie.

Concrete voorbeelden van werkzaamheden

· Aanspreekpunt voor klanten/contracten;
· Coördinatie van configuratie wijzigingen in bestaande systemen;
· Opstellen van contracten;
· Meewerken in tenderteams en input aanleveren voor de exploitatiefase;
· Uitvoeren van de geldende KAM-richtlijnen en bijdragen aan het up-to-date houden van deze richtlijnen voor de nieuwe afdeling.

Het betreft hier een tijdelijke functie voor 9-12 maanden. Doel is om daarna het contractmanagement over te dragen aan een nieuwe collega.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een leuke en dynamische projectomgeving. Het huidige team bestaat vooral uit nieuwe medewerkers die de organisatie verder willen professionaliseren samen met jou. Daarnaast bieden we:
· Een marktconform uurtarief;
· We werken alleen ZZP-ers die gecertificeerd zijn door ZZP Erkend;
· De standplaats voor deze functie is Houten.

Wie ben jij?
· HBO niveau of hoger, in een technische richting (Informatica, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar);
· Je bent CATS CM Practitioner gecertificeerd, of beschikt over Nevi certificering voor Contractmanagement
· Je hebt een ruim trackrecord in CATS CM implementaties;
· Kennis van en ruime ervaring met ITIL/Servicemanagement;
· Ervaring in de verkeers-, infra-, software of installatiemarkt is een pre;
· Ervaring in de (overheids)aanbestedingsmarkt is een pre;
· Kennis van en/of ervaring met wegkantsystemen, wegmanagement systemen en/of dynamisch verkeersmanagement (DVM) is een pré.
· Ervaring met multidisciplinaire projecten;
· Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig optreden;
· Aanvullende competenties: goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift, oplossingsgericht, analytisch, innovatief, besluitvaardigheid, klantgerichtheid, helicopterview.

Interesse? Reageer dan met recent cv, motivatie en uurtarief voor dinsdag 22 december 16.00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    22-12-2015 12:40
    Plaats
    Vinkeveen

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten