Teamleider Leefomgeving

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Diever
Reacties
0
Bekeken
493
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

2-2-2016

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

12-01-2016 om 10:00

Het team Leefomgeving is onderdeel van de afdeling Dienstverlening, heeft taken op de terreinen Ruimtelijke Ontwikkeling, Erfgoed en monumenten, Grondzaken en vastgoed, Toerisme en economie, APV en bijzondere wetten en Wabo vergunningverlening handhaving en toezicht. Het gaat in totaal om ca 20 medewerkers. Dit betreft zowel beleidsmedewerkers als vergunningverleners en handhavers.
De teamleider is lid van het ambtelijk managementoverleg (het MT+) en voert onder verantwoordelijkheid van het afdelingshoofd overleg met de portefeuillehouders die bestuurlijk verantwoordelijk zijn voor de programma’s en beleidsvelden.

De gemeente zoekt iemand die bij voorkeur ervaring heeft op één of meerdere onder het team ressorterende vakgebieden.

De teamleider heeft verder de volgende taken

Direct leiding geven aan alle medewerkers van het team. Binnen het team Leefomgeving is een beleidscoördinator die vooral beleidsmatige afstemming en contacten met het bestuur bewaakt.
Als integraal manager eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de werkprocessen van het team, binnen de met het afdelingshoofd en het MT, dan wel bestuur afgesproken kaders;
Budgetbeheer en programma coördinatie in het kader van de PC Cyclus;
In het kader van de gesprekscyclus verantwoordelijk voor het voeren van de (ontwikkelings) gesprekken met alle medewerkers van het team;
Ondersteunen, informeren en adviseren van het afdelingshoofd Dienstverlening en het bestuur;
Implementeren van projecten en/ of nieuwe werkprocessen. Optimaliseren van huidige werkprocessen;
Samen met collega teamleiders uit Meppel sturen op gezamenlijke werkplannen voor diverse taakvelden;
In het kader van de ambtelijke samenwerking deelnemen aan diverse werkgroepen met collega’s uit Meppel.

Functie eisen

minimaal een afgeronde Hbo-opleiding is een vereiste
minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 6 jaar, in een leidinggevende functie binnen een gemeente is een vereiste
minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 6 jaar, in een leidinggevende functie binnen de genoemde vakgebieden van een gemeente
maximale reisafstand woon-werkverkeer: 120 km
minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar, in een leidinggevende functie binnen een gemeente

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten