Backend developer Pilot Klantbeeld

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
22-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
243
Status
Gesloten
Referentie
PBaas

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Ormer ICT zoekt voor haar opdrachtgever een Backend developer.
Sluitingsdatum publicatie is dinsdag 28 december 2015 .

De matchgesprekken zullen z.s.m. na de sluiting van de aanvraag gepland worden.
De gesprekken zullen plaatsvinden in de eerste week van januari.

De werklocatie is Weesperstraat 113 in Amsterdam.

De kandidaat is beschikbaar per 4 januari 2016 tot en met eind juni 2016. Het aantal uren is 32-36 uur per week (in overleg). Er is één optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities. De duur van een verlenging is maximaal 6 maanden (in totaal 12 maanden).

Profiel afdeling

Als onderdeel van een klein, multi-disciplinair scrum-team werken we aan een pilot rondom een online klantbeeld waarin burgers, bedrijven en ambtenaren online dienstverlening van de gemeente Amsterdam in een integraal dashboard gepresenteerd krijgen.

Profiel opdracht

Om de pilot succesvol uit te kunnen voeren zoeken we een ‘nieuwe generatie’ backend developer met de kennis en vaardigheden op het gebied van: Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Javascript, CSS, HTML5, Openstack, Open source en open data attitude.

We zoeken een echte teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk. Verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en zelfstandig kan opereren (zelfstarter). Tenslotte verwachten we dat je de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen aan zowel techneuten als no-no's. In het Nederlands.

Functie eisen

De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als backender.
Deze minimum aantal jaren aan relevante werkervaring moet duidelijk blijken uit het toegevoegde CV of eventueel referentie projecten en/of portfolio.

De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het realiseren van klantportalen. Dit dient duidelijk te blijken uit het CV, referentie projecten en/of portfolio.

De kandidaat beschikt over de onder 'profiel opdracht' gestelde kennis en vaardigheden op het gebied van:
Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Javascript, CSS, HTML5, Openstack, Open source en open data attitude.

Uit het CV, referentie projecten en/of portfolio moet duidelijk blijken waar en in welke context en gedurende welke periode deze kennis en vaardigheden zijn opgedaan en toegepast.

Bring your own device

de kandidaat beschikt over zijn eigen apparatuur en is bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet voorzien van uw motivatie, uurtarief en CV.

Contact Ormer ICT
Plony Baas

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten