Interactie ontwerper Pilot Klantbeeld

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
22-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
529
Status
Gesloten
Referentie
PBaas

Afrondingstoelichting

Beste lezer,

Dank voor uw reactie. De sluitingsdatum voor deze aanvraag is rees verstreken.

Plony Baas
Sr. Account Manager
Ormer ICT


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Ormer ICT zoekt voor haar opdrachtgever een Interactie ontwerper

De kandidaat is beschikbaar per 4 januari 2016 tot en met eind juni 2016. Het aantal uren is 32-36 uur per week (in overleg). Er is één optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities. De duur van een verlenging is maximaal 6 maanden.

Profiel opdracht

Om de pilot succesvol uit te kunnen voeren zoeken we een zeer ervaren interactie ontwerper die samen met een de product manager, programma manager en een front- en backender een zelfsturend scrumteam vormt.

Tot de werkzaamheden behoren het indentificeren, ontwikkelen en vastleggen van standaarden (generiek en specifiek), interaction design van de betreffende toepassingen en het geven van demonstraties alsmede uitvoeren van gebruikersonderzoek.

Deze kennis en ervaring is zowel bij overheid als bij commerciële bedrijven opgedaan.

We zoeken een echte teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren.
Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk. Verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en zelfstandig kan opereren (zelfstarter).

Tenslotte verwachten we dat je de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen aan zowel techneuten als no-no's. In het Nederlands.

Functie eisen

De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

Dit moet duidelijk blijken uit het CV. Een kopie van het diploma kan toegevoegd worden in de map achter deze vraag.

De kandidaat heeft minimaal 10 jaar ervaring als interactie ontwerper. Deze minimum aantal jaren aan relevante werkervaring moet duidelijk blijken uit het toegevoegde CV of eventueel referentie projecten en/of portfolio.

De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het realiseren van klantportalen. Dit dient duidelijk te blijken uit het CV, referentie projecten en/of portfolio.

De kandidaat beschikt over de onder 'profiel opdracht' gestelde kennis en vaardigheden

'Een zeer ervaren interactie ontwerper die samen met een de product manager, programma manager en een front- en backender een zelfsturend scrumteam vormt.

Tot de werkzaamheden behoren het indentificeren, ontwikkelen en vastleggen van standaarden (generiek en specifiek), interaction design van de betreffende toepassingen en het geven van demonstraties alsmede uitvoeren van gebruikersonderzoek.'

Deze kennis en ervaring is zowel bij overheid als bij commerciële bedrijven opgedaan.

Uit het CV, referentie projecten en/of portfolio moet duidelijk blijken waar en in welke context en gedurende welke periode deze kennis en vaardigheden zijn opgedaan en toegepast.

Bring your own device: de kandidaat beschikt over zijn eigen apparatuur en is bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet samen met uw motivatie, uurtarief en recent CV.

Contact binnen Ormer ICT - Plony Baas

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-12-2015 19:51
  Plaats
  Leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten