Backend developer Datapunt

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
22-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
392
Status
Gesloten
Referentie
PBaas

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Ormer ICT zoekt voor haar opdrachtgever een Backend developer Datapunt .

Profiel organisatie

De afdelingen Basisinformatie en Onderzoek, Informatie & Statistiek dragen zorg voor innovatie en versterking van de informatiepositie van de gemeente. Een deel van die opgave vindt plaats in het datapunt, de plaats waar de veelheid aan interne en externe informatiebronnen beschikbaar komt voor de verschillende organisaties in de stad én hun eindgebruikers, in de door de gebruiker gewenste vorm.

Profiel afdeling

Als onderdeel van een multi-disciplinair scrum-team werken aan de incrementele uitbreiding van het datapunt. Voor deze rol de focus op backend ten aanzien van de gebruikersinterfaces, datasets, systeemkoppelingen en nog nader te definiëren overige projecten.

Profiel opdracht

Om het DataPunt team te completeren zoeken we een ‘nieuwe generatie’ back-end developer met de kennis en vaardigheden op het gebied van: Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Leaflet, Postgress, Postgis, ElasticSearch, Mapserver (OGC), Openstack, Javascript, CSS, HTML5, Open source en open data attitude.

We zoeken een echte teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren.
Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk. Verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en zelfstandig kan opereren (zelfstarter). Tenslotte verwachten we dat je de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen aan zowel techneuten als no-no's. In het Nederlands.

Functie eisen

De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als backender.
Deze minimum aantal jaren aan relevante werkervaring moet duidelijk blijken uit het toegevoegde CV of eventueel referentie projecten en/of portfolio.

De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het realiseren van API's.

Dit dient duidelijk te blijken uit het CV, referentie projecten en/of portfolio.

De kandidaat beschikt over de onder 'profiel opdracht' gestelde kennis en vaardigheden op het gebied van:

Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Leaflet, Postgress, Postgis, ElasticSearch, Mapserver (OGC), Openstack, Javascript, CSS, HTML5, Open source en open data attitude.

Uit het CV, referentie projecten en/of portfolio moet duidelijk blijken waar en in welke context en gedurende welke periode deze kennis en vaardigheden zijn opgedaan en toegepast.

Bring your own device: de kandidaat beschikt over zijn eigen apparatuur en is bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht.

De kandidaat is beschikbaar per 4 januari 2016 voor de duur van drie maanden. Het aantal uren is 32-36 uur per week. Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities.

Deadline voor het stellen van vragen is woensdag 23 december 2015 om 16.00 uur. De Nota van Inlichtingen zal naar verwachting dezelfde dag verstrekt worden.

Sluitingsdatum publicatie is maandag 28 december 2015. De gesprekken zullen plaatsvinden in de eerste week van januari. De werklocatie is Weesperstraat 113 in Amsterdam.

Contact Ormer ICT
Plony Baas

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  03-01-2016 18:30
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten