Contractmanager IPM team

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
334
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-2-2016

Einddatum

1-2-2019

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

8-01-2016 om 9:00 uur

Het waterschap Noorderzijlvest richt voor de versterkingsopgave een projectteam in volgens het Integraal Project Management (IPM) model. Voor het project, versterking regionale waterkeringen zijn wij in het IPM team op zoek naar een Contractmanager.

De contractmanager is verantwoordelijk voor de beheersing van het gehele proces van contractvoorbereiding, aanbesteding en contractuitvoering richting verschillende marktpartijen. In dit proces wordt het inkoopplan opgesteld met aanbestedingsstrategie en contractvorm, wordt de daadwerkelijke contractering begeleid (met de daarbij behorende aanbestedings- en contractdocumenten), wordt het contractbeheersingsplan opgesteld en wordt de contractuitvoering begeleid. Ook hier is nauwe samenwerking met de andere onderdelen binnen het project weer essentieel. De contractmanager levert vanuit zijn rol een actieve bijdrage aan het project brede risicomanagementproces. Waar de risico’s zijn mandaat overstijgen legt hij dit voor aan de projectmanager.
De contractmanager is ook degene die de dagelijkse contacten onderhoudt en zo nodig de onderhandelingen voert met de marktpartijen.

Functie eisen

Minimaal een afgeronde HBO opleiding is een vereiste.
Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar, met innovatief aanbesteden binnen overheidsorganisaties is een vereiste.
Minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, met de inkoop van diensten en werken bij overheden is een vereiste.
Een afgeronde opleiding NEVI 1 en/ of 2.
Werkervaring als contractmanager binnen een waterschap en/ of Rijkswaterstaat, opgedaan in de afgelopen 10 jaar.
Opleiding NEVI 1 en 2 is een pre.
Kennis en ervaring met projectmanagement.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten