Projectleider Procesleiding

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
22-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
1199
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1116

Omschrijving

Voor een gemeente in Utrecht zoeken wij een Projectleider Procesleiding van Particulier Initiatieven, die particulieren begeleidt om de herontwikkeling van particuliere locaties mogelijk te maken.

De afdeling Beleid & Strategie houdt zich in hoofdzaak bezig met strategische beleidsvorming. De afdeling werkt volgens 4 programmalijnen, te weten: Ruimtelijke Kwaliteit en Wonen, Sociaal Domein, Economische zaken en Mobiliteit en Projectenbureau. De afdeling Beleid en Strategie is tevens verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse ruimtelijke en sociale projecten. De afdeling bestaat uit ongeveer 30 medewerkers: beleidsmedewerkers, projectleiders, assistent projectleiders  en communicatieadviseurs. Deze medewerkers zijn verdeeld over twee units: een unit ruimtelijke kwaliteit en sociaal domein en een unit economische zaken, mobiliteit en projecten. Onder deze laatste unit valt de functie van projectleider.

Taken

Stuurt projectmedewerkers functioneel aan op het opstellen van ruimtelijke randvoorwaarden in afstemming met de particuliere initiatiefnemer, uitvoeren van milieuonderzoeken, opstellen van een bestemmingsplan en begeleiden van de bestemmingsplanprocedure, uitvoeren van communicatie en voorbereiden van besluitvorming door college en raad.
Onderhandelt in samenwerking met een vastgoedjurist over verhaal van kosten en het opstellen van anterieure overeenkomsten
Draagt zorg voor bewaking en rapportage over voortgang en projectbeheersing
Adviseert over, realiseert en regisseert (burger)participatie en interactie met projectbetrokkenen
Draagt zorg voor toetsing en verantwoording van behaalde resultaten
Ontwikkelt en onderhoudt een relatienetwerk
Initieert en bevordert samenwerking met organisaties/partijen
Creëert draagvlak voor beleid en projecten

Vereisten

WO-denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar bij een gemeentelijke overheid
Aantoonbaar leiding gegeven aan het proces om voor minimaal 5 particuliere initiatieven gemeentelijke activiteiten uit te voeren en  zo de herontwikkeling van particuliere locaties mogelijk te maken
Aantoonbare ervaring met het berekenen van en het voeren van onderhandelingen over het verhaal van kosten en anterieure overeenkomst

Competenties

In staat groepen mensen aan te sturen op het behalen van resultaten
Delegeert taken en verantwoordelijkheden, zonder het einddoel uit het oog te verliezen
Resultaatgericht door eigen en andermans werkzaamheden te benoemen in concrete doelen, stelt meetpunten en mijlpalen en concretiseert werkprocessen.
In staat tot samenwerken zowel intern als extern met diverse groeperingen; weet personen met uiteenlopende belangen op één lijn te krijgen.
Klantgericht; leeft zich in in de problematiek van anderen en analyseert die en is in staat met oplossingen te komen die inspelen op de belangen van deelnemende partijen.
Creatief; in staat met verschillende mogelijkheden te komen voor het oplossen van problemen. ook in staat met nieuwe processen of methodes te komen om tot een optimaal resultaat te komen.
Het hebben van een bestuurlijke antenne

 

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten