Backend developer Datapunt

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
23-12-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
70
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
468
Status
Gesloten
Referentie
20118357

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118357 Tijdelijke inhuur

Voor de Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar Backend developer Datapunt

Profiel organisatie

De afdelingen Basisinformatie en Onderzoek, Informatie & Statistiek dragen zorg voor innovatie en versterking van de informatiepositie van de gemeente. Een deel van die opgave vindt plaats in het datapunt, de plaats waar de veelheid aan interne en externe informatiebronnen beschikbaar komt voor de verschillende organisaties in de stad én hun eindgebruikers, in de door de gebruiker gewenste vorm.

Profiel afdeling en opdracht

Als onderdeel van een multi-disciplinair scrum-team werken aan de incrementele uitbreiding van het datapunt. Voor deze rol de focus op backend ten aanzien van de gebruikersinterfaces, datasets, systeemkoppelingen en nog nader te definiëren overige projecten.

Profiel opdracht
Om het DataPunt team te completeren zoeken we een ‘nieuwe generatie’ back-end developer met de kennis en vaardigheden op het gebied van: Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Leaflet, Postgress, Postgis, ElasticSearch, Mapserver (OGC), Openstack, Javascript, CSS, HTML5, Open source en open data attitude.

We zoeken een echte teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk. Verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en zelfstandig kan opereren (zelfstarter). Tenslotte verwachten we dat je de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen aan zowel techneuten als no-no's. In het Nederlands.

Functie eisen

 1. U beschikt minimaal over aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 2. U heeft minimaal 3 jaar ervaring als backender

 3. U heeft aantoonbare ervaring met het realiseren van API's

 4. U beschikt over de onder 'profiel opdracht' gestelde kennis en vaardigheden op het gebied van

 • Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Leaflet, Postgress, Postgis, ElasticSearch, Mapserver (OGC), Openstack, Javascript, CSS, HTML5, Open source en open data attitude.

 1. Bring your own device: de kandidaat beschikt over zijn eigen apparatuur en is bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

04-01-2016

Duur

3 maanden

Optie op verlenging

1 x 3 maanden

Inzet

32-36 uur per week

Tarief

max € 70,00

Sluitingsdatum

27-12-2015

Sluitingstijd

17:00

Gesprekken

eerste week van januari

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten