Interactie ontwerper Pilot Klantbeeld

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
23-12-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
65
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
241
Status
Gesloten
Referentie
20118358

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118358 Tijdelijke inhuur

Voor de Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Interactie ontwerper Pilot Klantbeeld

Profiel organisatie

De afdeling Dienstverlening binnen de gemeente Amsterdam, is dé plek waar de expertise over het contact met de burger geborgd is. De medewerkers van Dienstverlening leveren producten en diensten aan burgers en ondernemers via de balie, telefoon en online.

Profiel afdeling en opdracht

Als onderdeel van een klein, multi-disciplinair scrum-team werken we aan een pilot rondom een online klantbeeld waarin burgers, bedrijven en ambtenaren online dienstverlening van de gemeente Amsterdam in een integraal dashboard gepresenteerd krijgen.

Profiel opdracht
Om de pilot succesvol uit te kunnen voeren zoeken we een zeer ervaren interactie ontwerper die samen met een de product manager, programma manager en een front- en backender een zelfsturend scrumteam vormt. Tot de werkzaamheden behoren het indentificeren, ontwikkelen en vastleggen van standaarden (generiek en specifiek), interaction design van de betreffende toepassingen en het geven van demonstraties alsmede uitvoeren van gebruikersonderzoek.

Deze kennis en ervaring is zowel bij overheid als bij commerciele bedrijven opgedaan.

We zoeken een echte teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk. Verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en zelfstandig kan opereren (zelfstarter). Tenslotte verwachten we dat je de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen aan zowel techneuten als no-no's. In het Nederlands.

Functie eisen

 1. U beschikt minimaal over aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 2. U heeft minimaal 10 jaar ervaring als interactie ontwerper. Deze minimum aantal jaren aan relevante werkervaring moet duidelijk blijken uit het toegevoegde CV of eventueel referentie projecten en/of portfolio

 3. U heeft aantoonbare ervaring met het realiseren van klantportalen.

 4. U beschikt over de onder 'profiel opdracht' gestelde kennis en vaardigheden

 • "Een zeer ervaren interactie ontwerper die samen met een de product manager, programma manager en een front- en backender een zelfsturend scrumteam vormt. Tot de werkzaamheden behoren het indentificeren, ontwikkelen en vastleggen van standaarden (generiek en specifiek), interaction design van de betreffende toepassingen en het geven van demonstraties alsmede uitvoeren van gebruikersonderzoek.'

Deze kennis en ervaring is zowel bij overheid als bij commerciele bedrijven opgedaan.
Uit het CV, referentie projecten en/of portfolio moet duidelijk blijken waar en in welke context en gedurende welke periode deze kennis en vaardigheden zijn opgedaan en toegepast.

Bring your own device: de kandidaat beschikt over zijn eigen apparatuur en is bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

04-01-2016

Duur

6 maanden

Optie op verlenging

1 x 6 maanden

Inzet

32-36 uur per week

Tarief

max € 65,00

Sluitingsdatum

27-12-2015

Sluitingstijd

17:00

Gesprekken

eerste week van januari

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten