Backend developer Pilot Klantbeeld

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
23-12-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
65
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
281
Status
Gesloten
Referentie
20118359

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118359 Tijdelijke inhuur

Voor de Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Backend developer Pilot Klantbeeld

Profiel organisatie

De afdeling Dienstverlening binnen de gemeente Amsterdam, is dé plek waar de expertise over het contact met de burger geborgd is. De medewerkers van Dienstverlening leveren producten en diensten aan burgers en ondernemers via de balie, telefoon en online.

Profiel afdeling en opdracht

Als onderdeel van een klein, multi-disciplinair scrum-team werken we aan een pilot rondom een online klantbeeld waarin burgers, bedrijven en ambtenaren online dienstverlening van de gemeente Amsterdam in een integraal dashboard gepresenteerd krijgen.

Profiel opdracht
Om de pilot succesvol uit te kunnen voeren zoeken we een ‘nieuwe generatie’ backend developer met de kennis en vaardigheden op het gebied van: Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Javascript, CSS, HTML5, Openstack, Open source en open data attitude.

We zoeken een echte teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk. Verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en zelfstandig kan opereren (zelfstarter). Tenslotte verwachten we dat je de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen aan zowel techneuten als no-no's. In het Nederlands.

Functie eisen

 1. U beschikt minimaal over aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 2. U heeft minimaal 3 jaar ervaring als backender

 3. U heeft aantoonbare ervaring met het realiseren van klantportalen.

 4. U beschikt over de onder 'profiel opdracht' gestelde kennis en vaardigheden

 • Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Javascript, CSS, HTML5, Openstack, Open source en open data attitude.

Uit het CV, referentie projecten en/of portfolio moet duidelijk blijken waar en in welke context en gedurende welke periode deze kennis en vaardigheden zijn opgedaan en toegepast.

Bring your own device: de kandidaat beschikt over zijn eigen apparatuur en is bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

04-01-2016

Duur

6 maanden

Optie op verlenging

1 x 6 maanden

Inzet

32-36 uur per week

Tarief

max € 65,00

Sluitingsdatum

27-12-2015

Sluitingstijd

17:00

Gesprekken

eerste week van januari

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-12-2015 15:49
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten