Medewerker ICT Servicedesk

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
23-12-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
63
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS16195

Omschrijving

Medewerker ICT Servicedesk, klantgericht en communicatief sterk!
Heb jij ervaring in de IT als Service Desk medewerker of Werkplekbeheerder en zit service verlenen in je bloed? Ben jij klantgericht en communicatief vaardig? Dan hebben wij een interessante vacature voor je!

’s Heeren Loo Zorggroep zoekt per direct in Amersfoort:
Medewerker ICT Servicedesk
36,0-40,0 uur

Als Medewerker ICT Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde problemen binnen de organisatie. Je staat de klant professioneel te woord en je draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van incidenten, vragen en verzoeken. Je bent dan ook primair verantwoordelijk voor de positieve beeldvorming van de afdeling ICT.

Je streeft naar een maximale rate van first time fix en je probeert zoveel mogelijk de problemen zelfstandig op te lossen. Wanneer dat nodig is schakel je een specialist in en/of draag je de melding over. Je blijft daarbij verantwoordelijk voor het end-to-end contact met de klant, zodanig dat deze het gevoel heeft dat er goed naar het probleem geluisterd wordt en dat ICT dit gaat oplossen. Je denkt mee in het verbeteren van werkprocessen binnen de Servicedesk en signaleert wensen, knelpunten en trends vanuit het perspectief van de klant. Je koppelt deze terug aan de Teamcoördinator.

Wie zijn wij?
De afdeling ICT maakt deel uit van het Shared Service Center (SSC) van 's Heeren Loo. Het SSC bestaat naast ICT uit de afdelingen Facilitair, Personeelsservices, Financiële administratie en Salarisadministratie. Het SSC ondersteunt 25 regio's door geheel Nederland, twee werkmaatschappijen en het concern op alle uitvoerende gebieden. In totaal zijn er ruim 500 medewerkers werkzaam in het SSC.
De ICT voorziening omvat meer dan 9.500 eindgebruikers, circa 4.500 werkplekken, verspreid over ruim 900 locaties door geheel Nederland.

ICT bestaat uit de supply-unit ICT Services en de demand-unit Business Services. In ICT Services is de Skilled Servicedesk, changemanagement en zes productieteams verenigd. In Business Services zijn accountmanagement, technische architectuur, service level management en projectmanagement ondergebracht.

Je werkt in Amersfoort, op 5 minuten vanaf het Centraal Station. Je komt te werken in een vernieuwd kantoor, waarbij de werkplekken open, modern en licht zijn. Zowel de managers als medewerkers zijn heel toegankelijk; de deur staat open en je bent welkom met ideeën of suggesties. Of je praat elkaar bij in de espressobar of gezellig ingerichte ontmoetingsruimtes.

Wat vragen wij?
MBO werk- en denkniveau
Ervaring in ICT (specifiek Servicedesk)
Een klantgerichte instelling
ITIL V3, Topdesk, Citrix, Windows XP, W7 en W8, AD
Een grote mate van zelfstandigheid en je bent enthousiast, initiatiefrijk en flexibel.
Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

CV eisen CV met referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Indien deze informatie ontbreekt, behoudt zich het recht de aanbieding ter zijde te leggen.

Referentie

Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat is beschikbaar vanaf 1-1-2016 (MUST)
Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie
Minimaal afgeronde mbo opleiding. Bij voorkeur richting ICT
Kandidaat beschikt over aantoonbare werkervaring met: ITIL V3, Topdesk, Citrix, Windows XP, W7 en W8, AD

Startdatum 1-1-2016
Einddatum 31-1-2016
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten