Teamleider zuiveren

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
23-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
420
Status
Gesloten
Referentie
IGB55042756

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Wij zoeken voor een waterschap een teamleider die het team aanstuurt dat verantwoordelijk is voor het optimaliseren van de procesvoering van het zuiveren.

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap in Zuid-Holland.

U bent werkzaam voor de afdeling Zuiveren. Deze afdeling beheert 24 afvalwaterzuiveringsinstallaties, 80 rioolgemalen en ruim 200 km persleiding. Het zuiveringsproces richt zich op het produceren van schoon water en energiewinning. Het zuiveren wordt kostenbewust en met een steeds lagere energiebelasting uitgevoerd.

Op de afdeling werken 80 mensen, verdeeld over 4 teams. Het bedrijfsbureau Zuiveren faciliteert de buitenteams en heeft een belangrijke functie in het optimaliseren van de procesvoering van het zuiveren. De procesvoering van de zuiveringsinstallaties en rioolgemalen gaat komende jaren veranderen. De installaties worden vooralsnog lokaal bediend en zullen binnen 4 jaar vanuit een centrale proceskamer bediend worden. Op 1 december 2015 zal de eerste installatie centraal vanuit Leiden aangestuurd worden.

Het team waar u leiding aan gaat geven heeft de taak om de bedrijfsvoering van zuiveren zo optimaal mogelijk te kunnen laten functioneren. Hiervoor biedt het bedrijfsbureau ondersteuning aan de bedrijfsvoerende teams en neemt het de verantwoordelijkheid in de advisering, over de te behalen bedrijfsresultaten. 
Daarnaast wordt van het team verwacht proactief op te kunnen treden ten aanzien van ontwikkelingen binnen en buiten het waterschap en deze te kunnen vertalen naar de organisatie.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U geeft leiding aan, coacht, ondersteunt, motiveert en stimuleert medewerkers (12 fte).

 • U bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een visie en het maken van keuzes voor het takenpakket van het team, waarbij u inspeelt op de ontwikkelingen in de omgeving en veranderingen in beleid.

 • U zorgt er met uw team voor dat de zuiveringsresultaten worden geoptimaliseerd.

 • U levert samen met andere leidinggevenden van het waterschap een bijdrage aan de sturing en ontwikkeling van de organisatie.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau met een bedrijfskundige achtergrond.

 • U hebt leiderschapskwaliteiten en bent vaardig in het managen van veranderprocessen.

 • U bent sterk in het aanspreken van mensen en het in hun rol zetten.

 • U hebt inzicht in bestuurlijke, organisatorische en functionele verhoudingen in de organisatie.

 • U bent in het bezit van het rijbewijs B.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Regio Leiden

Wanneer?

De functie is begin februari fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis van werving en selectie. U zult direct bij de opdrachtgever in dienst treden. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór woensdag 30 december aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten