Medewerker Zorginkoop

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
23-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
47,50
Op locatie
Leusden
Reacties
2
Bekeken
301
Status
Gesloten
Referentie
92150303

Omschrijving

De functie
Als Medewerker Zorginkoop maak je onderdeel uit van het team Naleving & Controle binnen het cluster Zorginkoop Langdurige Zorg. Het cluster Zorginkoop WLZ verzorgt de zorginkoop van de Gehandicaptenzorg (GZ) en de Verzorging en Verpleging (VV) die Achmea in het kader van de Wet Langdurige Zorg uitvoert. Deze inkoop vindt plaats voor de inwoners van 10 van de landelijk 32 zorgkantoorregio’s waar in totaal zo’n 5,5 miljoen Nederlanders wonen. Jaarlijks wordt door het cluster voor € 5,5 miljard aan langdurige zorg gecontracteerd. Door de veranderingen in de langdurige zorg is het cluster Zorginkoop Langdurige Zorg per 1 januari 2015 nieuw neergezet. Het cluster bestaat uit een team Strategie & Analyse, een Inkoopteam en een team Naleving & Controle.
 
Het profiel
Je bent leergiering, flexibel, resultaatgericht, een teamspeler en hebt een goed gevoel voor cijfers. Je kijkt continu of je jouw werkzaamheden en processen op de afdeling logischer en efficiënter kan uitvoeren. Pro-activiteit is belangrijk in jouw functie. Je signaleert, analyseert en geeft proactief advies richting zorginkoper en management over onder andere zorgkosten ontwikkeling, betalingen en financiële posities zorgaanbieders (EWS). Dit betekent dat je zelfstandig jaarrekeningen kunt lezen, financiële data/ cijfers interpreteren en hierover kan adviseren richting de inkoper. Je bent voor dit onderwerp een volwaardige gesprekspartner voor de zorgaanbieder. Excel expertise is een must. Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Werkervaring: 3-5 jaar Competenties Klantgericht, resultaatgerichtheid, verbindend zijn competenties die bij dit profiel passen. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Dit vereist een groot overtuigend vermogen en een goed inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.
 
Jouw afdeling
De afdeling Naleving & Controle Zorginkoop WLZ zorgt voor de controle op en naleving van de gemaakte inkoopafspraken en voor de verantwoording hierover. Op grond van de uitkomsten van de werkzaamheden wordt door Naleving & Controle input geleverd aan Strategie & Analyse, (mede) op basis waarvan een nieuwe beleidscyclus wordt gestart. Het team bestaat uit 17 medewerkers.

Uurtarief tussen de € 45 en € 50 incl. reiskosten, excl. BTW, afhankelijk van kennis en vaardigheden.
 
Wij bieden
Een functie voor de periode van 4 januari 2016 tot 31 december 2016 voor 36 uur per week, locatie Leusden.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  27-12-2015 14:05
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-01-2016 16:38
  Plaats
  Beekbergen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten