Inspecteur WABO

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
253
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

31-1-2016

Einddatum

31-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

8-1-2016 om 9:00 uur

De afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) werkt met ruim 50 medewerkers aan de ruimtelijke kwaliteit en leefbaarheid van ’s-Hertogenbosch zodat er veilig en gezond kan worden gewoond en gewerkt. Dat betekent een goed beheer van de ruimtelijke en bouwkundige omgeving en het milieu.
Van de medewerkers van de afdeling VTH vragen we een hoog kwaliteitsbewustzijn en flexibiliteit. Daarnaast is een goede "teamspirit" van belang om de samenhang in de uitvoering van de taken te waarborgen.

Taken
-Het in het kader van de WABO uitvoeren van (integrale) controles, het houden van toezicht op activiteiten binnen de fysieke leefomgeving (specialisatie bouwen/brandveiligheid) en het verstrekken van informatie hierover. Deze werkzaamheden worden integraal uitgevoerd met de overige WABO-specialisaties als bijvoorbeeld milieu. De basistaken van de overige specialisaties worden daarbij zelf uitgevoerd, Voor de complexere taken is er sprake van oog- en oor-functie of worden deze als team uitgevoerd. -De basis daarvoor zijn de ‘beleidsregels toezicht en handhaving fysieke leefomgeving’ en het op basis daarvan opgestelde uitvoeringsprogramma.
-Het signaleren van illegaal bouwen en gebruiken en misbruik, het doen van onderzoek daarnaar en het optreden in het kader van bestuursrechtelijke handhaving conform de landelijke handhavingsstrategie.
-Het behandelen van klachten van burgers en bedrijven.
-Uitvoeren van taken voor andere gemeenten in RUD-verband.
-Het rapporteren en verzorgen van correspondentie (in overleg met juridische medewerkers), behoudens bij illegaal bouwen en illegaal gebruik.
-Het communiceren met alle belanghebbenden (klagers, vergunningverleners, brandweer, juridische ondersteuning etc.).
-Bij het uitvoeren van de controles wordt gebruik gemaakt van digitale checklijsten.
-Verslagleggen/rapporteren van de resultaten van de controles in de geautomatiseerde systemen.

Eventuele gesprekken vinden plaats op donderdag 21 januari 2016 (van 13.00 tot 17.00 uur)

Functie eisen

-beschikt over een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde.
-beschikt over aantoonbare kennis van brandveiligheid en milieu-activiteiten
-minimaal 3 jaar relevante werkervaring
-beschikt over: •zelfstandige, resultaatgerichte en flexibele werkhouding; •communicatieve - en onderhandelingsvaardigheden, gekoppeld aan een goede presentatie; •samenwerkings- en resultaatgerichtheid; •handhavingsattitude; •een goede inzet

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten