Adviseur Economie, Recreatie en Toerisme

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Bergen
Reacties
0
Bekeken
160
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

11-1-2016

Einddatum

11-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

31-12-2015 om 9:00 uur

Wij zoeken een Adviseur met visie en analytisch vermogen, die initiatiefrijk en overtuigend is en resultaatgericht samenwerkt.

Bij het speerpunt “ondernemen met de natuur” ligt een zwaar accent op het gebied van recreatie en toerisme. Hiervoor is het van belang dat er goede condities worden geschapen voor de bezoekers aan onze gemeente. We denken dan aan een goed ontsloten en veilig fiets- en wandelroutenetwerk met een onderzoek naar uitbreidingsmogelijkheden langs de Maas. Ook een verdere promotie van ons gebied is hierbij cruciaal.

Een andere activiteit is het onderzoeken van de mogelijkheden voor onze ondernemers om zich verder te ontwikkelen met bijvoorbeeld passende kleinschalige nevenactiviteiten in vrijkomende agrarische bebouwing. Versterking van de economische kracht van de ondernemer gaat hand in hand met de versterking van de kwaliteit van de natuurlijke omgeving.

Het is vooral de agrarische sector die verantwoordelijk is voor de kwaliteit van ons buitengebied; een sector die een belangrijke bijdrage levert aan de nationale en lokale economie. De uitvoering daarvan is alleen mogelijk bij een renderende bedrijfsvoering.

Taken

 • Ontwikkelen en uitvoeren van beleid op gebied van economie, toerisme en recreatie.

 • Deelnemen aan regionale overleggen op gebeid van economie, toerisme en recreatie.

 • Contact onderhouden met de lokale ondernemers.

 • Adviseren van het lokaal bestuur op gebied van economie, recreatie en toerisme.

 • Uitvoeren van de actiepunten uit het coalitieakkoord op gebied van economie, recreatie en toerisme.

Functie eisen

 • In de afgelopen 8 jaar, minimaal 4 jaar werkervaring met het ontwikkelen én uitvoeren van beleid op de gebieden van economie, toerisme én recreatie bij een gemeente is een vereiste.

 • In de afgelopen 5 jaar, tenminste 3 jaar werkervaring met het adviseren van het gemeentelijk, lokaal bestuur op het gebied van economie, recreatie én toerisme is een vereiste.

 • HBO werk- en denkniveau met ruime aanvullende kennis en/of ervaring op het vakgebied Recreatie, Economie en Toerisme.

 • Werkervaring met projectmatig werken.

 • Kennis van wetgeving, (gemeentelijk) beleid, procedures op onderdelen van het betreffende werkterrein en het kunnen toepassen hiervan.

 • Werkervaring met het rechtstreeks onderhouden van contact met de lokale ondernemers in het kader van Recreatie, Economie of Toerisme binnen een gemeente

 • Vaardigheid in het opstellen van nota’s en adviezen en in het optreden als adviseur.

 • Inzicht in maatschappelijke, politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten