ICT Servicedesk Medewerker

Opdrachtgever
Ajilon IT (onderdeel van Adecco)
Geplaatst op
24-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
47
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functiebeschrijving
Medewerker ICT Servicedesk, klantgericht en communicatief sterk!
Heb jij ervaring in de IT als Service Desk medewerker of Werkplekbeheerder en zit service verlenen in je bloed? Ben jij klantgericht en communicatief vaardig? Dan hebben wij een interessante vacature voor je!

Als Medewerker ICT Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde problemen binnen de organisatie. Je staat de klant professioneel te woord en je draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van incidenten, vragen en verzoeken. Je bent dan ook primair verantwoordelijk voor de positieve beeldvorming van de afdeling ICT.

Je streeft naar een maximale rate van first time fix en je probeert zoveel mogelijk de problemen zelfstandig op te lossen. Wanneer dat nodig is schakel je een specialist in en/of draag je de melding over. Je blijft daarbij verantwoordelijk voor het end-to-end contact met de klant, zodanig dat deze het gevoel heeft dat er goed naar het probleem geluisterd wordt en dat ICT dit gaat oplossen. Je denkt mee in het verbeteren van werkprocessen binnen de Servicedesk en signaleert wensen, knelpunten en trends vanuit het perspectief van de klant. Je koppelt deze terug aan de Teamco├Ârdinator.

ICT bestaat uit de supply-unit ICT Services en de demand-unit Business Services. In ICT Services is de Skilled Servicedesk, changemanagement en zes productieteams verenigd. In Business Services zijn accountmanagement, technische architectuur, service level management en projectmanagement ondergebracht.

Wat vragen wij?
MBO werk- en denkniveau
Ervaring in ICT (specifiek Servicedesk)
Een klantgerichte instelling
ITIL V3, Topdesk, Citrix, Windows XP, W7 en W8, AD Een grote mate van zelfstandigheid en je bent enthousiast, initiatiefrijk en flexibel.
Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten