Toezichthouder Bouwen VHT

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
168
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

18-1-2016

Einddatum

18-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

31-12-2015 om 14:00 uur

 • Houdt planmatig toezicht op bouwen. Bezoekt bouwlocaties op bepaalde momenten (bijv. rond storten van fundering en vloeren) in de diverse fases van het verloop van het project. Bewaakt mede de voortgang binnen de gestelde termijnen van de bouw.

 • Controleert of wordt voldaan aan de wettelijke voorschriften en of wordt gebouwd volgens hetgeen vastgelegd en afgesproken is, bijv. t.a.v. wapening fundering.

 • Houdt ook toezicht op het slopen van bouwwerken. Is bij inspectie alert op onregelmatigheden. Signaleert als sprake is van onveilig werken, overtredingen t.a.v. milieuvoorschriften en geeft dit indien nodig door aan belanghebbenden zoals werkgever en arbeidsinspectie. Geeft zo nodig meteen toelichting en uitleg aan bouwers uitvoerder, over bevindingen, bijv. t.a.v. de constructie, (onjuist) gebruikte materialen.

 • Treedt in geval van strijdigheden adequaat op. Overlegt vervolgens indien nodig ook met aannemers m.b.t. bouwtechnische zaken en milieueisen.

 • Moet met de nodige takt en overredingskracht omgaan met o.a. de opdrachtgevers en andere diverse betrokken personen.

 • Rapporteert o.a. na iedere inspectie en stelt eindrapportages op. Voert indien van toepassing, nadien overleg bij afwijkingen van de in vergunning/beschikking geregelde voorschriften.

 • Participeert vanuit het vakgebied in projecten/integrale handhavingstrajecten.

 • Heeft inzicht in de bouwtechniek.

 • Heeft kennis van Nederlandse en Europese wetgeving en verordeningen van bouwvoorschriften, -technieken en -materialen.

 • Houdt de vakliteratuur van de diverse aandachtsgebieden bij.

 • Ondersteunt en coacht, indien meer ervaren, andere medewerkers vakinhoudelijk en procesmatig.

De Toezichthouder Bouwen VHT werkt op de afdeling Openbare Gebouwde Omgeving onder leiding van een teamleider en een coördinator. Hij of zij verricht de werkzaamheden voornamelijk buiten op bouwlocaties, maar werkt ook op kantoor.

Functie eisen

afgeronde HBO opleidin
in de afgelopen 5 jaar, tenminste 3 jaar werkervaring als Toezichthouder Bouwen VHT bij een gemeente
in het bezit van een geldig, Nederlands rijbewijs B
afgeronde opleiding Bouw- en Woningtoezicht I (1) en II (2)
werkervaring met Handhaving Bouwen en/of Ruimtelijke Ordening (naast toezichthouden) is een wens

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten