Bedrijfsanalist

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
24-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
3
Bekeken
506
Status
Gesloten
Referentie
Guido den Boer

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Hartelijk dank voor je interesse in de opdracht van Bedrijfsanalist bij onze eindklant in Groningen. Inmiddels hebben wij een selectie van kandidaten gemaakt en hieruit een aanbieding gedaan. Indien je niets van ons gehoord hebt, ben je helaas niet meegenomen in deze aanbieding.

We willen je bedanken voor de moeite die je hiervoor hebt gedaan en zien je reactie graag weer tegemoet voor eventuele andere aansluitende opdrachten.

Met vriendelijke groet,

Guido den Boer
Ormer ICT


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant in Groningen zijn wij op zoek naar een Bedrijfsanalist.

Startdatum

zsm.

Einddatum

04-01-2016

Optie verlenging

Ja

Uren per week

36

Funtieomschrijving

Via het programma Vernieuwing Studiefinanciering wordt de huidige uitvoering van de wet Studiefinanciering 2000 opnieuw opgezet. Daarbij uitgaand van dezelfde wet, maar dan inclusief het uitgangspunt van het lenen voor je studie (studielening). Het programma werkt in een Agile variatie waarbij product owners namens de business (de uitvoering) betrokken zijn en waarbij vanuit globaal ontwerp, scenario’s hieruit, verdergaand in user stories een realisatie traject start. Realisatieteams in de vorm van scrum teams.

Opdrachtomschrijving

Het fungeren als product owner in het programma Vernieuwing Studiefinanciering (PVS).

Doelstelling

De productowners in PVS zijn verzameld in een team, maar werken steeds voor één bepaald aandachtsgebied van het nieuw te ontwikkelen proces (met de daarbij horende applicaties). Binnen het ontwikkelproces vormen ze de brug tussen de business, het analyse deel van het traject en de verdere realisatie. Ze geven richting –maken keuzes- waar dat nodig is bij verschillende oplossingsmogelijkheden en zijn beslissend in de prioriteitskeuzes vanuit backlogs.

Verantwoordelijkheden

De bedrijfsanalist als productowner is verantwoordelijk voor de juiste keuzes waar dat nodig is bij verschillende oplossingsmogelijkheden en is beslissend in de prioriteitskeuzes vanuit backlogs. De bedrijfsanalist levert de gewenste keuzes en adviseert vandaaruit de business en het programma PVS.

Kennis- Knock-outs

Proces, informatie,- en applicatie analyse Aantoonbaar via cv (7 jaar ervaring in en/of in combinatie met gehaalde certificaten) Advisering/Consultancy Aantoonbaar via cv (7 jaar ervaring in en/of in combinatie met gehaalde certificaten).

Werkervaring- Knock-outs

Ruime ervaring in het uitvoeren van bedrijfsanalyses 7 jaar ervaring, aantoonbaar via cv. Ruime kennis van procesmodellering 7 jaar ervaring, aantoonbaar via cv Kennis, ervaring en kunde op het gebied van het fungeren als product owner. Minimaal 2 jaar ervaring, aantoonbaar via cv. Werken met majeure projecten/programma’s voor overheidsinstanties 7 jaar ervaring, aantoonbaar via cv.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Deadline: 04-01-2016

Contact Ormer ICT
Guido den Boer

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  29-12-2015 13:44
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-01-2016 15:22
  Plaats
  Assen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-01-2016 20:17
  Plaats
  Groningen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten