Information Analist

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
24-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
617
Status
Gesloten
Referentie
M. van der Hoek

TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 23 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant in Utrecht .zijn wij op zoek naar een Information Analyst.

Startdatum; 11-1-2016

Einddatum

5-7-2016

Optie verlenging

Ja

Uren per week

40

Je functie

Als Community Analist heb jij het overzicht van alle relevante, inhoudelijke discussies op de Community. Je analyseert en monitort dagelijks en draagt zorg voor een feedbackloop vanuit de organisatie richting de klant en vice versa. Je wordt enthousiast van het doen van onderzoek via de Community en weet als geen ander het onderscheidende karakter van de Community te highlighten bij product managers en andere collega’s. In deze functie werk je in Utrecht en rapporteer je aan de Teamleader Community.

Taken en verantwoordelijkheden

Continu analyseren van de Ziggo Community;
Beoordelen van de data/ informatie en deze presenteren; doel is om in te spelen op relevante Community- en marketingtrends en daarmee een bijdrage leveren aan het Community beleid;
Innovatieve ideeën en feedback vanuit de Community destilleren en bij de product eigenaren brengen;
Co-creatie naar een hoger niveau brengen binnen Ziggo;
Verantwoordelijk voor co-creatie plan en eerste aanspreekpunt voor de organisatie bij het starten van een pilot forum;
Zorg dragen voor een feedbackloop richting de klant op waardevolle ideeën en feedback;
Betrokkenheid van klanten bij het ontwikkelen van producten en diensten borgen.

Je afdeling

Digital Services & Communications is een gespecialiseerd team van professionals dat zorgt draagt voor beleid, inrichting, beheer en optimalisatie van digitale en print klantenservicekanalen.
Voor een groeiende meerderheid van onze klanten vormt een digitaal kanaal de eerste toegang naar een passende oplossing. De oplossing die we bieden is eenvoudig vindbaar en in één keer goed, persoonlijk en zorgt voor een glimlach bij de klant. Als onderdeel van in één keer goed faciliteren we een naadloze kanaalovergang naar een niet-digitaal kanaal indien de klant of bezoekreden daar aanleiding toe geeft. Digitaal is daarmee een geïntegreerd onderdeel van de totale set aan klantenservicekanalen.
Onder Digital Services & Communications vallen diverse digitale en geschreven klantenservicekanalen zoals Ziggo.nl/Klantenservice, Apps, E-mail, Print, Chat, Decoder Gui’s en de Ziggo Community. Met tools als Probleemoplossers, Stappenplannen, Instructievideo’s, Search, Diagnose tools, etc. Het team is onderdeel van de afdeling Online & Digitization die alle digitale touchpoints voor haar rekening neemt.

Ziggo

Ziggo is dé toonaangevende communicatie en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert ongeveer 9,8 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,2 miljoen televisie, 3,1 miljoen internet en 2,6 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees (cijfers 30.06.2015).

Daarnaast levert Ziggo aan 179.000 abonnees mobiele telefoniediensten en hebben klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland. De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden.

Functie-eisen

Ervaring in het analyseren van de inhoud van een community/forum;
Je overtuigt graag anderen met je visie op onderzoek doen via de Community en vindt het geen probleem om zo nu en dan in de spotlight te staan;
Uitstekende vaardigheden in MS Excel en MS Powerpoint
Ben je een teamspeler die actief de verbinding zoekt met je collega’s;
Er mag absoluut geen sprake zijn van een doorleenconstructie. Kandidaat moet in dienst van de leverancier zijn of ZZP. Dit moet duidelijk vermeldt worden in de aanbieding.
Maximaal tarief €60. All incl. aanbieden

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Deadline: 28-12-2015

Contact Ormer ICT

M. van der Hoek

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-01-2016 18:54
  Plaats
  The Hague

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten