ICT Productbeheerder (SB)

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
28-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrercht
Reacties
0
Bekeken
53
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2531 opdrachten

Omschrijving

Prorail-ICT Productbeheerder

Deadline

28-12-2015 18:00 uur (ik moet 29e vroeg aanbieden)

Startdatum

4-1-2016.

Einddatum

3-7-2016 Inzet 36 uur per week.

Locatie

Utrecht

Functie eisen

  • 10 jaar werkervaring in het ontwikkelen en beheren van applicaties

  • HBO werk- en denkniveau

  • Ervaring met het aansturen van softwareleveranciers

  • Ervaring met het in beheer nemen van applicaties door een hosting/rekencentrum

  • Ervaring met specificaties voor platformen en netwerken waarop applicaties gehost worden

  • Ervaring met het oplossen van storingen van applicaties

  • Ervaring met een regierol: vanuit een inhoudelijke visie op het totaal regie voeren over verschillende partijen

  • Competenties: resultaat- en oplossingsgericht, initiatiefrijk, overtuigingskracht, in staat nieuwe omgevingen snel eigen te maken, mensen beinvloeden zonder macht, prioriteiten afstemmen en belangen afwegen.

Functieomschrijving
In het specifieke domein van het afdeling POV binnen VenD heeft de klantafdeling zijn directe contacten met de softwareleveranciers voor applicatie functionaliteiten en worden applicaties gehost op de infrastructuur van de afdeling ICT-Operations. De technisch applicatiebeheerder acteert verbindend tussen deze twee werelden en heeft een eigen rol in de technische kwaliteit van de leverancier/applicatie en in het applicatief incidentmanagement.
Je hebt in veel situaties een regiefunctie richting klant, leverancier en ICT-Operations waarbij je kennis van zaken hebt om effectief te zijn.
Hierbij is het essentieel dat je in staat bent de partijen aan te sturen en te overtuigen van jouw visie.
In bepaalde situaties ben je zelf uitvoerend zoals bij het in installeren en incidentherstel van applicaties. Je bent in staat problemen tijdens de installatie of in de programmatuur te duiden, en een oplossing te zoeken samen met de leverancier en diverse oplosgroepen binnen ICT- Operations, ook daar waar het proces niet altijd helder is of juist is ingericht. Het domein bevat meerdere kleine en een aantal middelgrote applicaties in een windows omgeving.
Bij het in beheer nemen van nieuwe applicaties ben je verantwoordelijk dat benodigde voorzieningen in de ict infrastructuur aangevraagd en tijdig gerealiseerd zijn. Je doet dit in samenwerking met verschillende specialisten van netwerken en platformen.
Je bent contracthouder van de SLA’s met de verschillende software leveranciers en zorgt dat budget, capaciteit en ontwikkelopdrachten in lijn met elkaar zijn. Verder stuur je op de kwaliteit van het software ontwikkelproces waarbij momenteel geautomatiseerd testen een belangrijk aandachtsgebied is. Bij geheel nieuw werk of eindigende contracten ben je verantwoordelijk om een nieuw contract in concurrentie onder de leveranciers (SBOP’s) uit te vragen en te gunnen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten