Financial Controller (20 uur per week)

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
28-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
3
Bekeken
562
Status
Gesloten
Referentie
92150307

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Financial Controller (20 uur per week)

De functie

Deze functie is gericht op het opstellen van externe financiële rapportages op het gebied van IFRS en Solvency II, door o.a. het controleren, corrigeren, herclassificeren en analyseren van de actual figures volgens wettelijke en gereguleerde normen. Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor het rapporteren van meerdere juridische (verzekerings-) entiteiten. Het financiële systeem waarmee gewerkt wordt is SAP. Naast het rapporteren en analyseren is het uitvoeren van financial control op de te rapporteren cijfers van groot belang. Daarop sluit aan dat er sprake is van een continue streven naar verbetering van kwaliteit van de cijfers en de rapportages. In deze functie is veel contact met zowel financiële administratie, actuariaat, divisiecontrol en 2e lijn (risk management). Het is dan ook van belang om in deze rol met de administratie en/of divisie mee te kunnen denken in processen gericht op oplossingen.
 

Het profiel

HBO/WO werk- en denkniveau. Heeft ervaring met het opmaken en afwikkelen van jaarrekeningen en toezichtsrapportages t.b.v. Kamer van Koophandel en toezichthouders (DNB). Dit dient te geschieden om te voldoen aan de wettelijke vereisten vanuit WFT en IFRS/BW2T9. Kennis van Solvency II is een pré. Competenties: analytisch, organisatiesensitief, ondernemend, klantgericht, resultaatgericht, verbindend Kenmerken: neemt eigenaarschap, geen 9 - 5 mentaliteit, goede communicatieve vaardigheden, kan zelfstandig maar ook in groepen werken.
 

Jouw afdeling

Betreft een vacature op de afdeling Financiele Rapportage, keten Schade & Inkomen. Dit team bestaat uit vier medewerkers onder aansturing van een senior medewerker en verantwoordelijkheid van een senior manager. Alle medewerkers zijn zelfstandige financiële specialisten. Op de afdeling heerst een open cultuur en prettige sfeer, er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker tijd voor een grap. De omgeving van de afdeling is voortdurend in beweging, hier moet je mee om kunnen gaan. Te denken valt aan veranderende wetgeving, eisen van toezichthouders, aanpassingen in intern beleid, organisatie aanpassingen, etc.

Startdatum

Z.s.m.

Einddatum

31-07-2016

Locatie

Apeldoorn

Aantal uur per week

20

Uurtarief: Tussen de € 60,- en € 65,- (Inclusief reiskosten) afhankelijk van kennis en ervaring.

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag je cv + motivatie (beiden toegespitst op de functie) uiterlijk 30 december 10:00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)

Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  28-12-2015 12:54
  Plaats
  Hardenberg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-12-2015 10:58
  Plaats
  Groenlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-12-2015 14:19
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten