Adviseur Specialist Waterbouw

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Assen
Reacties
0
Bekeken
336
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

25-01-2016

Einddatum

01-05-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

08-01-2016

Vanuit de specialistische kennis op waterbouwkundig gebied wordt ondersteuning gevraagd m.b.t. technische input bij het opstellen van opdrachten en vraagspecificaties voor vast en variabel onderhoud richting opdrachtnemers. Dit gebeurt bij de districten Oost en West van Rijkswaterstaat Noord-Nederland, waarbij het beheergebied onder meer de Waddenzee, het
Eems-Dollard gebied en de hoofdvaarweg Lemmer Deifzijl omvat.

Als adviseur specialist Waterbouw ondersteun je daarbij een team van technisch adviseurs met verschillende specialismen. Het specialisme waterbouw richt zich daarbij op zaken als damwanden, kust- en oeverwerken,
morfologie en waterbodems. De specialist waterbouw zorgt voor de technische inhoud en is op dit vakgebied sparringpartner voor de senior medewerkers assetmanagement.

De functie-inhoud richt zich op ondersteuning in de adviserering op het gehele vakgebied Waterbouw. Reguliere producten waar aan o.a. gewerkt en in ondersteunt moet worden: afdoen advies/ beoordeling aanvragen in het kader van de Waterwet op impact op RWS assets c.q. RWS belangen in het kader van RWS als waterstaatkundige beheerder, verstrekken opstellen van adviezen, opstellen beoordelingsadviezen peilkaarten geulen Waddenzee, opstellen beoordelingsadviezen IHP’s H LD.

Functie eisen

-Je hebt een wo-niveau en een afgeronde opleiding in een (civiel-)technische richting — specialisatie waterbouw
-Je beschikt over ruime kennis en ervaring met het aandachtsgebied waterbouw, zoals damwanden, kunst en oeverwerken, morfologie en waterbodems en advisering Waterwet.
-Je hebt actuele kennis op het gebied van beheer en onderhoud
-Je bent RADIO-V: resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend.
-Je bent een systeemdenker, analytisch sterk, proactief en je kunt goed plannen en organiseren.
-Je bent flexibel, organisatiesensitief en kunt goed samenwerken.
-Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten