Adviseur inkoop&contracten domein Kennis

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Rijswijk en Lelystad
Reacties
0
Bekeken
244
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

11-1-2016

Einddatum

30-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

4-1-2016

Standplaats

Lelystad en Rijswijk

Als adviseur inkoop en contracten kennis ben jij verantwoordelijk voor uitvoering, ondersteuning, analyses en advisering bij het inkoop- en contractmanagementproces/ contracteringsproces op het gebied van inkoopdomein Kennis.

Je bent samen met de inhoudelijk deskundige binnen Rijkswaterstaat (RWS) verantwoordelijk voor de totstandkoming van contracten. Je onderhandelt met (markt)partijen waarin je hen o.a. adviseert over de vorm en inhoud van de af te sluiten (complexere) contracten. Je analyseert contracten die a gesloten gaan worden en je beoordeelt deze op potentiële juridische en commerciële risico’s. In dit kader adviseer je over de maatregelen om deze risico’s te beperken en te beheersen. Je realiseert het afsluiten van de meer uitgebreide inkoopcontracten op basis van procedure (meervoudig) onderhands of aanbestedingen. Jij weet (na analyse van het technische vraagstuk bv. Opstellen inkoopplan of toetsplan) raad met minder gangbare en nieuwe zaken en problemen en komt hiervoor met passende alternatieven, ontwerpen en adviezen.

Je werkt nauw samen de inhoudelijk deskundige en de opdrachtgever. Je fungeert als vraagbaak voor inkoop- en contractzaken. Je onderhoudt actief contacten met stakeholders op het gebied van kennisinkoop. Verder realiseer je een juist informatieniveau over afgebakende onderdelen van het inkoop- en contractmanagement/contracteringsproces en communiceer je hierover.

Functie eisen

Kennis en ervaring
-Je hebt een afgeronde HBO opleiding in relevante richting
-Je hebt een inhoudelijke basisopleiding op het gebied van inkoop en contracten (NEVI).
-Je hebt kennis van de van toepassing zijnde informatiesystemen zoals Tenderned
-Je hebt enige relevante ervaring (indicatief 1-3 jaar) in uitvoerende, ondersteunende adviserende werkzaamheden op inkoop of contract gebied zoals het begeleiden van EU aanbestedingen en complexe contracten.

Meeste essentiële competenties
-Je bent resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend.
-Analyseren
-Samenwerken
-Initiatief

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten