Manager projectbeheersing (regionale waterkeringen)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
513
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-2-2016

Einddatum

30-1-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

8-1-2016 om 10:00 uur

Het waterschap Noorderzijlvest beheert naast 66 km zeekeringen langs de Waddenzee en Eems, circa 450 kilometer regionale waterkeringen die de waterveiligheid in Groningen waarborgen. Het betreft 26 km noordelijke Eemskanaalkade, ca 27 km kering in en rond de stad Groningen en ca 400 km overige waterkering.

De provincie heeft voor de regionale keringen nieuwe, strengere normen vastgesteld. Daarnaast leveren aardbevingen een potentieel risico op voor de keringen en dienen maatregelen te worden genomen in verband met bodemdaling. Het doel is om alle regionale keringen voor 2020 aan de geldende normen te laten voldoen. Het waterschap Noorderzijlvest staat daarmee voor de komende jaren voor de opgave om een groot deel van de waterkeringen te versterken.
Het waterschap Noorderzijlvest richt voor de versterkingsopgave een projectteam in volgens het Integraal Project Management (IPM) model. Voor het project, versterking regionale waterkeringen zijn wij in het IPM team op zoek naar een manager projectbeheersing.

De manager projectbeheersing heeft een centrale rol in het projectteam: hij verbindt de IPM rollen en stemt samen met de IPM-rolhouders af. Hij is verantwoordelijk voor de integrale projectbeheersing van het project op de aspecten tijd/planning, geld/budget, kwaliteit, scope en de organisatie van de risicobeheersing. Hij is ook verantwoordelijk voor de voortgangsrapportages en documentbeheersing. De manager projectbeheersing is zowel toetser (primair op het functioneren van het systeem en de interne processen van het programma) als sparringpartner voor de andere IPM-teamleden. De manager projectbeheersing komt op basis van informatie en analyse van een gegeven situatie, tot een weloverwogen en realistisch doel.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 15 januari 2016.

Functie eisen

-minimaal een afgeronde HBO opleiding
-minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar met projectmanagement en -administratie.
-minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met risico management. (Op het cv moet duidelijk naar voren komen dat het om risico management gaat)

  • minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met planning systemen. (Op het cv moet duidelijk naar voren komen dat het om een planningssysteem gaat)

-werkervaring met het planning systeem PPI en/ of PRI/SKK
-werkervaring met projectmanagement en -administratie bij een Waterschap of Rijkswaterstaat

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten