Projectleider Verbreding Delftse Schie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
454
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

medio januari 2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

gemiddeld 16 uur

Sluitingsdatum

06-01-2016 om 10:00 uur

Beschrijving werkzaamheden

De projectleider zal de senior projectleider van het project verbreding Delftse Schie ondersteunen en adviseren bij de afronding van de DO fase.

Vooralsnog is er gekozen voor een UAV-gc contract. Het begeleiden van het ingenieursbureau bij het opstellen van het contract behoort tot het takenpakket. Naast de controlerende taak is er ook een taak weggelegd voor de projectleider om de afstemming tussen de verschillende stakeholders te faciliteren. Het ophalen en verwerken van de klanteisen dient met zorg te worden uitgevoerd.

De provincie zoekt nadrukkelijk een kandidaat die de senior projectleider kan ontzorgen bij de planuitwerking waarbij er een juiste balans dient te zijn. Enerzijds tussen de project- en procesmatige inslag en anderzijds de technische problematiek van het project.

Hij/zij draagt in ieder geval zorg voor de volgende werkzaamheden

 • In samenwerking met het projectteam van de provincie verantwoordelijk voor het (doen) afronden en laten vaststellen van het DO. (Het concept DO is door het reeds gecontracteerde ingenieursbureau’s opgesteld);

 • Het voeren van overleg en toetsen op kwaliteit en inhoud van het aan ingenieurs- en onderzoekbureau's uitbestede opdrachten;

 • Inhoudelijk overleggen en afstemmen diverse zaken rondom ontwerp, kabels en leidingen, te doorlopen procedures en vergunningen en onderzoeken met stakeholders (waaronder Dienst Beheer Infrastructuur, Hoogheemraadschap, gemeenten en private partijen);

 • Verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse technische onderzoeken (geo-technisch-, bodem en water-, geluid-, flora en fauna-onderzoek) die worden uitgevoerd door een extern bureau.

 • Het uitvoeren van projectbewaking op scope, kwaliteit, planning, financiën en risicobeheersing van het project;

 • Lid van het projectteam en “sparringpartner’ in brede zin binnen het projectteam.

Functie eisen

 • HBO of WO werk/denkniveau op het gebied projectontwikkeling van civieltechische projectleiding (Knockout);

 • Minimaal 10 jaar ervaring als projectleider in project- en procesmanagement bij overheidsorganen aangaande civieltechnische projecten. Ervaring met “natte waterbouw” heeft een voorkeur. (Knockout);

 • Kennis van en ervaring met het functioneren van openbaar bestuur en de daarmee samenhangende besluitvormingsprocessen. (Knockout);

 • Kennis van de huidige ontwikkelingen op het gebied van contractvorming (UAV-gc) bij civieltechnische projecten. (Knockout)

 • In het bezit van rijbewijs B (Knockout).

 • De in te zetten kandidaat heeft bij minimaal 2 vergelijkbare projecten de rol als projectleider naar behoren vervuld. (Knockout)

Het intakegesprek vind plaats op donderdag 14 januari 2016 tussen 13.00 en 16.00 uur.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten