Technisch Manager versterking regionale waterkeringen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
231
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

31-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-01-2016 om 09:00 uur

Het waterschap Noorderzijlvest richt voor de versterkingsopgave een projectteam in volgens het Integraal Project Management (IPM) model. Voor het project, versterking regionale waterkeringen zijn wij in het IPM team op zoek naar een Technisch manager.

De technisch manager is verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke inbreng in het project en de vertaling naar het Programma van Eisen, het ontwerp, het bestek en het contract. Hij stuurt daarvoor de technische disciplines binnen het werkterrein aan. De Technisch Manager beschikt over voldoende vakinhoudelijke kennis op het gebied van dijkversterkingen. Daarnaast levert hij een technische bijdrage aan de processen die vallen onder de verantwoordelijkheid van de contractmanager, omgevingsmanager en manager projectbeheersing. Hierbij is de continue aandacht voor risicomanagement van belang.

De technisch manager werkt nauw samen met de interne technisch projectleider en levert hierin een bijdrage aan kennisborging en –overdracht. Hij rapporteert aan de projectmanager.

Eisen

  • Op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, met toetsen en normering van dijken

  • Op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, met het doen van grondonderzoeken aan dijklichamen.

  • Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek

  • De Technisch Manager beschikt over voldoende vakinhoudelijke kennis op het gebied van dijkversterkingen en heeft aantoonbare ervaring met het ontwerpen van dijkversterkingsopgave.

  • De technisch manager beschikt over de volgende competenties: conceptuele flexibiliteit, is inventief en werkt innovatief, weegt verschillende opties af en komt tot een realistische beoordeling.

Wensen

  • Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar, met dijkversterkingsprojecten

  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 15 januari 2016

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten