Technisch Coach Testautomatisering

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
522
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

14-3-2016

Einddatum

30-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

7-1-2016 om 17:00 uur

Het testcentrum van Politie Nederland bevind zich in een transitie naar geautomatiseerd testen onderzoekt momenteel in welke mate testautomatisering aantoonbaar waardevol bijdraagt in een 5-tal pilot projecten.

De technisch coach testautomatisering kan op basis van uitgebreide inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van testautomatisering en implementaties hiervan bepalen waar een organisatie staat. Deze resultaten worden vertaald in een onafhankelijk, praktisch toepasbaar verbeter advies en stappenplan.

Vakmatige taken
-Mede bepalen van het beleid op het gebied van testautomatisering in het licht van Agile/SCRUM en DevOps.
-Formuleren van strategie, opstellen adviesrapport en vervolgplan obv de gewenste testautomatiseringsdoelen.
-Uitvoeren van Quick scans, in kaart brengen van de knelpunten en analyseren van de bevindingen.
-Coaching en kennisoverdracht aan de diverse kernteams.

Functie eisen

-Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een rol als Test Consultant (of vergelijkbaar) binnen een overheidsorganisatie met 2000+ medewerkers in de afgelopen 5 jaar waarbij de kandidaat te maken heeft gehad met veel verschillende stakeholders en politiek gevoelige situaties.
-Aantoonbaar afgeronde geaccrediteerde relevante ICT gerelateerde HBO opleiding
-Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een functie als Test Consultant (of vergelijkbaar) in de afgelopen 8 jaar waarbij de kandidaat een belangrijke rol heeft gehad bij het implementeren van testautomatisering in een Agile-omgeving en in dit traject tevens een coachende/begeleidende rol heeft gehad
-Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een rol als Testnavigator (of vergelijkbaar) in de afgelopen 8 jaar binnen een afdeling waarbij geautomatiseerd testen geïmplementeerd was danwel geïmplementeerd werd.
-Aantoonbare opgedane (werk)ervaring met Selenium, SoapUI, Fitnesse, Cucumber, Sikuli.
-Aantoonbare ervaring binnen het Testcentrum Politie Nederland in de afgelopen 5 jaar is een pre
-gecertificeerd SCRUM Master Professional is een pre.
-gecertificeerd Agile Tester of TMAP of ISTQB is een pre.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten