Omgevingsmanager (Vaar)weginfrastructuur

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
29-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
0
Bekeken
290
Status
Gesloten
Referentie
IGB55437089

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een omgevingsmanager met ervaring bij complexe infrastructurele projecten (planfase en realisatiefase) voor publieke opdrachtgevers.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente.

U bent werkzaam voor het project de Rietvink. Een deel van de wijk Rietvink verzakt al vanaf de oplevering van de bouw begin jaren ’90. De verzakkingen betreffen de openbare ruimte en de tuinen (dus niet de woningen). De wijk verzakt niet overal even hard of evenveel. In 2001 heeft de gemeente aan bewoners toegezegd om in 2015-2016 de riolering aan te pakken in verband met de verzakkingen. De zettingen hebben inmiddels gevolgen voor de huisaansluitingen van de nutsleidingen en de riolering. De wijkbewoners maken zich zorgen over de verzakkingen en wat dat voor hun veiligheid en die van de wijk in het geheel betekent.

De gemeente gaat samen met bewoners de problematiek van de verzakkingen in een deel van de wijk aanpakken. Het gezamenlijke doel is om een integrale aanpak te realiseren voor de revitalisering van De Rietvink en het op hoogte brengen van de wijk.

Omgevingsmanagement is de verbindende schakel tussen ‘binnen’ en ‘buiten’ en is daarmee in veel gevallen het ‘gezicht’ van het project. U denkt vanuit de gebruiker, waarbij u de opgave en de opdrachtgever altijd voor ogen houdt. U werkt professioneel samen met de omgevingspartijen en communiceert helder en duidelijk wat de stand van zaken is en wat de plannen en de (on)mogelijkheden zijn.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U brengt de omgeving in kaart en managet gerelateerde risico’s en beheersmaatregelen.

 • U stuurt de disciplines communicatie, grondzaken en eventuele juridische planologische procedures aan. (Mogelijk wordt hier het kabels en leidingen dossier aan toegevoegd.) Korte plannen van aanpak vanuit deze disciplines horen daarbij.

 • U stelt het communicatieplan voorbereidingsfase op en houdt deze up tot date.

 • U bespreekt de plannen en de voortgang met het communicatieplatform en op individuele basis met overige belanghebbenden / stakeholders met als doel het draagvlak te vergroten en risico’s te beperken.

 • U bent verantwoordelijk voor het leveren van input of het mede regelen en begeleiden van onderzoeken in het geval dat noodzakelijk is vanuit de rol van omgevingsmanagement.

 • U verstrekt gevraagd en ongevraagd advies aan de projectmanager en andere rollen binnen het project.

 • U levert een bijdrage aan de aanbesteding om de belangen vanuit de omgeving goed te kunnen borgen.

 • U werkt voor de uitvoering van uw werkzaamheden en taken nauw samen met de projectmanager, technisch manager, communicatieadviseur, en diverse overige leden van de projectgroep.

Eisen

 • U hebt minimaal een hbo-diploma met affiniteit voor ruimtelijke ordening en civiele techniek.

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 7 jaar relevante werkervaring opgedaan als projectleider of omgevingsmanager bij complexe infrastructurele projecten (planfase en realisatiefase) voor publieke opdrachtgevers.

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als projectleider / omgevingsmanager met het samenwerken met diverse marktpartijen, burgers en andere belanghebbenden.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Leidschendam-Voorburg

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 12 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juli 2016, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór maandag 4 januari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten