Aanbestedingsjurist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
267
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

18-01-2016

Einddatum

30-06-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

21

Sluitingsdatum

05-01-2016 om 18:00 uur

Als senior adviseur aanbestedingsjurist ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van en advisering over complexe (Europese) aanbestedingstrajecten, alsook het reviewen en opstellen van de daarbij behorende aanbestedingsdocumentatie. Je redigeert en beoordeelt voorkomende stukken en gebruikt jouw specialistische kennis voor adviezen op het gebied van aanbestedingsrecht en contractenrecht. Je signaleert bestuurlijk-juridische ontwikkelingen en ontsluit informatie en kennis inzake het vakgebied inkoop, maakt gespecialiseerde (inkoop) kennis door middel van kaders en richtlijnen bruikbaar voor de organisatie en past deze toe in het project. Je coördineert adviesvragen en operationele ondersteuning op aanvraag van klanten en afnemers inzake het dynamisch aankoopsysteem; Je verricht in voorkomende gevallen werkzaamheden voor de afdeling zaakafhandeling. Je analyseert ontwikkelingen vanuit verschillende disciplines en invalshoeken en vertaalt ze naar adviezen met betrekking tot inkoop- en aanbestedingsbeleid of algemene adviezen en multidisciplinaire samenwerking. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van wet-en regelgeving.

Samen met anderen

Je bent een contactvaardige adviseur die mede door kennisdeling draagvlak weet te verkrijgen bij partijen met tegengestelde belangen, en daarmee bijdraagt aan het optreden van RWS als betrouwbare partner. Dit doe je zowel intern als extern. Hierbij ben je in eerste instantie gericht op probleemoplossing in plaats van formele procedures, maar uiteraard houd je wel de (inter)nationele juridische regels, kaders en procedures voor ogen. Je hebt en onderhoudt daarvoor een relevant netwerk van interne en externe partijen. Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig en je kunt onder druk van deadlines presteren. Je gaat precies te werk, met oog voor detail. Je levert met jouw kennis binnen de juridische keten een bijdrage aan de innovatie van (advies)producten en hebt daarbij oog voor de samenhang met aanpalende vakgebieden. Tevens informeer je jouw klanten tijdig over ontwikkelingen binnen voor hen relevante rechtsgebieden.

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Rechten; (eis)

 • Je hebt ervaring met inkoopvraagstukken inzake inhuur van tijdelijke krachten;

 • Je hebt 5 jaar+ werkervaring op het gebied van aanbestedingsrecht; 9eis)

 • Je hebt ervaring met inkoopbeleid en algemene contracten, in het bijzonder met het opstellen van contractbeheersplannen;

 • Je kan adviseren over strategische vraagstukken met betrekking tot bedrijfsvoering in het algemeen en inkoop in het bijzonder.

 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden;

 • Je bent organisatorisch en politiek-bestuurlijk sensitief;

 • Je bent klantvriendelijk en hebt overtuigingskracht.

 • Je kunt zelfstandig werken, plannen en organiseren, zonder dat je de samenwerking met collega’s uit het oog verliest.

 • Je bent flexibel en hebt een collegiale instelling.

 • Je staat open voor vernieuwend denken en handelen en past ideeën daarvoor snel toe

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten