Adviseur omgevingsmanagement / stakeholdersmanagement

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
29-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
759
Status
Gesloten
Referentie
IGB55451910

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een adviseur met aantoonbare kennis van en ervaring met omgevingsmanagement, tijdens planfase en tijdens realisatiefase.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor de Capaciteitsuitbreiding Sluis Eefde. Sluis Eefde vormt de toegangspoort tot het Twentekanaal. Door de groei van de scheepvaart lopen de wachttijden voor de huidige sluis te zeer op. Daarom is er gekozen voor aanleg van een nieuwe sluis ten noorden van de huidige sluis. Dit project sluit aan op het geschikt maken van het Twentekanaal voor grotere schepen en is belangrijk voor de bedrijven die aan het Twentekanaal liggen. Het project doorloopt momenteel de afronding van planprocedures en de voorbereiding van het DBFM-contract parallel. De marktbenadering is in het najaar van 2015 gestart. In 2016 zal een concurrentie gerichte dialoog met de markt worden gevoerd.

Het project maakt onderdeel uit van het sluizenprogramma van Rijkswaterstaat. In dit kader worden ervaringen en best practices uitgewisseld. Het projectteam werkt op de locaties Utrecht en Arnhem. Het omgevingsmanagement van dit project is complex met een aantal zeer kritische omwonenden, veel regionale mediabelangstelling en Kamervragen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent binnen het team omgevingsmanagement in samenwerking met andere leden uit het omgevingsteam verantwoordelijk voor het proces stakeholdermanagement.

 • U maakt de juiste afspraken met de omgevingspartijen tijdens de dialoogfase.

 • U houdt de stakeholderdossiers actueel.

 • U informeert de bevoegde gezagen en relevante stakeholders actief over de voortgang. Dit onder een regime van een DBFM-contract, in samenspraak met de adviseur publiekscommunicatie.

 • U maakt onderdeel uit van het omgevingsteam.

 • U verzorgt pers- en publiekscommunicatie.

Eisen

 • U beschikt over hbo werk- en denkniveau.

 • U beschikt over aantoonbare kennis van en ervaring met omgevingsmanagement, tijdens planfase en tijdens realisatiefase.

 • U hebt aantoonbare ervaring van werken bij Rijkswaterstaat.

 • U hebt aantoonbare kennis van en ervaring met (de voorbereiding van een) DBFM-contract.

 • U hebt aantoonbare kennis van en ervaring met een concurrentie gerichte dialoog.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Utrecht en Arnhem

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind maart 2017, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór woensdag 6 januari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten