Software Engineer

Opdrachtgever
IBCL Recruitment
Geplaatst op
29-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Schiphol
Reacties
1
Bekeken
525
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Voor een van onze partners zijn we met spoed op zoek naar een Software Engineer

Duur 3 maanden+
Locatie Amsterdam
Tarief 60 euro per uur ex btw
Uren per week 36
Start asap 2016
Het verzoek om voor woensdag 30 december 2015 voor 10.00 uur te reageren inclusief motivatie en CV. Kandidaten (alleen Freelancers kunnen reageren) die niet voldoen aan de gevraagde eisen, het verzoek om dan ook niet te reageren. Alleen reacties via freelance worden in behandeling genomen.
Aangeboden kandidaat levert een motivatie aan waarin beschreven is waarom hij/zij denkt in aanmerking te komen voor deze functie uitgaande van het gewenste profiel.
GovRecruitment.

Taken

Functie omschrijving

Als Software Engineer binnen Schiphol Group heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Je komt te werken in het Asset Status team waarbij je je grondig gaat verdiepen in de ontsluiting van diverse installaties binnen de luchthaven Schiphol, welke ontsloten worden middels (complexe) informatiesystemen . Dit doe je niet alleen, maar samen met een dedicated team van Software Engineers. Daarbij weet je door te dringen tot de kern van zaak. Je schrikt niet terug voor praktische assistentie en ondersteuning. Vanuit je kennis ben je in staat om verbeteringen of nieuwe concepten te bedenken.

Verder ben je specifiek bezig met

 • Meewerken aan het functioneel en technisch ontwerp.

 • Realisatie en configuratie van software in nieuwbouw- en onderhoudsprojecten.

 • Het opstellen van systeemdocumentatie als een vast onderdeel van je werk.

 • Proactief inspelen op bedreigingen in projecten.

 • Bijdragen aan kwaliteitsnormen en -standaarden op het gebied van systeemontwikkeling.

 • Het binnen de gestelde tijd doeltreffend inschatten van de impact en ontwikkeldoorlooptijd van gewenste wijzigingen, en deze plannen en ontwikkelen.

Eisen
Voor een succesvolle invulling van deze functie heb jij niet alleen HBO werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie als Software Engineer. Je hebt meerdere jaren ervaring met softwareontwikkeling/-modulering en -onderhoud. Je hebt een proactieve houding en prioriteitsbesef. Daarnaast ben je klant/marktgericht en ondernemend, heb je een pragmatische, hands on instelling en werk je resultaatgericht. Je bent communicatief vaardig en beschikt over analytisch inzicht. Je bent bereid periodiek storingsdiensten te lopen en te acteren op ad-hoc problemen.

 • Verder heb je kennis van SCADA omgevingen en van de technische ontwikkelingen binnen SCADA. Je hebt kennis en ervaring met realisatie binnen Java en Oracle database omgevingen. Je bent in staat om complexe en leverancier specifieke data koppelingen te ontsluiten naar meerdere systemen. Ook heb je minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met SQL, Java, HTML, Ajax, XML, C(++), JavaScript en PHP, en heb je enige affiniteit met PLC programmatuur. Linux (Red Hat) en Windows ervaring is een prĂ©.

 • Buiten de software kennis vragen we ook iemand met een passie voor hardware. Gezien de nadrukkelijke wens van ontsluitingen van assets binnen het SCADA-pakket is een gedeeltelijke zelfontwikkeling van hardware een noodzaak. Enige kennis van hardware is dus een pre. Voor het onderhouden en plaatsen van hardware componenten beschikken we over een onderhoudsteam. Deze zal regelmatig bijgestaan moeten worden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-12-2015 09:59
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten