Manager uitvoering

Opdrachtgever
Agium Financiele Detachering B.V.
Geplaatst op
30-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
535
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste reageerder,

Hartelijk bedankt voor uw reactie op onze vacature. De reacties zijn beoordeeld en de geselecteerde kandidaten zijn inmiddels benaderd. Indien u niet benaderd bent, betekent dit helaas dat u niet bent geselecteerd voor een kennismakingsgesprek.

Succes toegewenst met het vinden van een passende opdracht.

Met vriendelijke groet,
Agium


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Locatie

Utrecht

Duur

01-02-2016 t/m 01-09-2016

Uren per week

minimaal 38

Sluitingsdatum vacature

04-01-2016 13:00

Onze opdrachtgever is een semi-overheidsinstelling.

De manager Uitvoering draagt zorg voor de integrale uitvoering van alle sub administraties binnen VFV (Verwerken Financiële Verplichtingen), namelijk loonadministratie, crediteuren- en debiteurenadministratie. En daarnaast ook het crediteuren- en debiteurenbeheer.
Hij stemt de verschillende sub-administraties op elkaar af binnen VFV Uitvoering en zorgt tevens voor afstemming op de koppelvlakken met de andere VFV bedrijfsfuncties.

De manager Uitvoering is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkprocessen èn stuurt verandertrajecten aan ten behoeve van één uniforme administratie en uniforme betaalomgeving.
Hij/zij regelt de daarvoor benodigde verandercapaciteit in. Hij/zij stelt vast wat de gevolgen van de gewenste veranderingen zijn en stuurt bij als de veranderdoelen niet gehaald dreigen te worden.

De manager uitvoering zorgt voor een uniforme uitvoering van het werkproces en stuurt op de naleving hiervan. Hierbij is meedenken in de keten essentieel. De manager Uitvoering VFV is lid van het MT VFV dat verder bestaat uit Hoofd VFV, manager Bedrijfsbureau, manager BC&K, manager PFC en de HRM adviseur. Een goede samenwerking tussen deze disciplines is vereist om een optimaal eindproduct voor VFV te kunnen realiseren. Daarom onderhoudt hij intern relaties met de managers en medewerkers van deze afdelingen o.a. over verbeteringen/changes in processen en ICT-systemen.

De manager Uitvoering geeft direct leiding aan 12 teammanagers debiteurenbeheer en 3 teammanagers Administraties. Het werken aan een samenwerkend tea, verspreid over 6 locaties in Nederland is hierbij cruciaal.

Functie-eisen

U dient één referentie van een relevante opdracht in. Deze moet u opnemen in uw cv en als één document uploaden. U vermeldt opdrachtgever, telefoonnummer, begin/einddatum (niet ouder dan 1 jaar), uur per week, omschrijving werkzaamheden en resultaat. (MUST)

Minimaal 5 jaar managementervaring in de afgelopen 7 jaar met het aansturen van ruim 200 medewerkers via 15 teammanagers. Beschrijf deze ervaring duidelijk in uw CV. (MUST)

Minimaal 5 jaar recente ervaring met aansturing van grootschalige administratieve processen op financieel technisch gebied (debiteuren en crediteurenadministratie). Beschrijf dit duidelijk in uw CV. (MUST)

Aantoonbare ervaring in de laatste 3 jaar met het succesvol doorvoeren van grote veranderprocessen, zoals het inrichten en uitvoeren van een uniforme administratie/betaalomgeving. Beschrijf dit duidelijk in uw CV. (MUST)

Aantoonbare ervaring met het opbouwen van een hecht samenwerkingsteam van (15) operationeel leidinggevenden over meerdere (6) locaties. Beschrijf dit duidelijk in uw CV. (MUST)

Afgeronde WO bedrijfskunde of vergelijkbaar. (pré)

Minimaal 5 jaar recente managementervaring (bij voorkeur financieel) met het werken voor grote organisaties (met landelijke spreiding) met veelvuldig overleg met interne afdelingen zoals Financiële afdeling en Informatiemanagement. Beschrijf dit duidelijk. (pré)

Aantoonbare ervaring met het voor elkaar krijgen van een optimale samenwerking binnen een MT. (pré)

Opdrachtgever voert een actief duurzaamheidsbeleid en streeft naar verminderde CO2-uitstoot. Kandidaat reist aantoonbaar per openbaar vervoer of ongemotoriseerd van woning naar werk voor ten minste 80% van de reisafstand. (pré)

Interesse? Graag zien we uw CV, motivatie en uurtarief inclusief reiskosten (ex BTW) tegemoet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  01-01-2016 14:28
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten