Integratie Specialist

Opdrachtgever
Synopsis IT Services
Geplaatst op
30-12-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
70-75
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 23 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Profiel organisatie
De afdeling ICT is verantwoordelijk voor het leveren van een toekomstvaste, betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur (netwerk, datacenters, werkplekken, technisch applicatiebeheer en telefonie) voor de gemeente Amsterdam. Daarmee vormt de ICT-infrastructuur een stabiele basis voor de gemeentelijke informatievoorziening en waar nodig die van haar ketenpartners waarlangs producten en diensten worden geleverd aan burgers, bedrijfsleven en publieke
organisaties.

De afdeling ICT maakt waar mogelijk gebruik van de expertise en innovatiekracht van de markt en zal daarvoor de transformatie maken van een puur uitvoerende naar een regieorganisatie voor de ICT-infrastructuur.

Profiel afdeling
De functie is ondergebracht bij Team Technisch Applicatiebeheer Competence Center (TAB CC) beheert de applicaties en de infrastructurele componenten die specifiek voor de applicaties nodig zijn, zoals de Oracle of SQL-server databases en de frameworks.

Het onderdeel ICT Operations (OPS), waar TAB CC onder valt, is verantwoordelijk voor de dagelijkse levering en het beheer van ICT producten en diensten, binnen budget, conform de afgesproken prestatienormen. ‘OPS’ zorgt op efficiënte wijze voor een betrouwbare en stabiele ICT Infrastructuur, nodig voor een goed functionerende gemeentelijke organisatie.

De werkzaamheden bestaan uit het operationeel houden van applicaties in de test-, acceptatie- en productieomgeving. We lossen incidenten op, beantwoorden vragen en bewaken de performance van de applicaties. Wij voeren ook wijzigingen uit voor de applicaties op die omgevingen en draaien batch-jobs (dat zijn meerdere mutaties die in één keer worden uitgevoerd).

TAB fungeert ook als regisseur namens Operations voor de wijzigingen die functioneel beheerders aanvragen. Wij stellen de impactanalyses op en zorgen dat de andere disciplines binnen Operations betrokken worden bij die wijzigingen. Dit doen wij nu voor de afnemers van Dienst ICT. We beheren ongeveer 250 applicaties.

Profiel opdracht
De Integratie Specialist is verantwoordelijk voor het ontwerpen en beschrijven van het technisch ontwerp voor diverse applicatie integratievraagstukken. Hij/zij bepaalt in hoge mate de mate van standaardisatie en flexibiliteit in de complexe Amsterdamse applicatie omgeving en beschikt over de benodigde kennis van koppelingen.

Werkzaamheden bestaan o.a. uit

 • Opstellen en beoordelen van technisch ontwerpen

 • Draagt bij aan beheersbaarheid en onderhoudbaarheid van de omgevingen

 • Adviseert ten aanzien van de kwaliteit van de dienstverlening en doet voorstellen ter verbetering

...

Deze (inhuur) medewerker rapporteert aan de teamleider TAB. Maandelijks worden resultaatafspraken gemaakt met de medewerker over de voortgang van de werkzaamheden, de overdracht van kennis aan interne medewerkers en de overdracht van werkzaamheden in geval van aankomend vertrek.

Vereisten

 • De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 • De kandidaat heeft in de afgelopen .. jaar meer dan 3 jaar relevante werkervaring opgedaan als integratie specialist.

 • De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met 'Inzet van de Oracle stack als Enterprise middleware'.

 • De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met 'integratie tussen de Oracle en de Microsoft stack'.

 • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met Producten en Diensten standaardisatie in een complexe applicatie omgeving.

 • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring met de inrichting van extern gehosten omgevingen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten